Biografi

Mit navn er Sy Lee, og fornavnet udtales “Say.” Jeg er født i Aarhus, men mine forældre er fra Vietnam. De flygtede til Danmark under Vietnamkrigen og mødte hinanden i et krisecenter i Aarhus, og vupti they fell in love. Da jeg var 2 år, valgte mine forældre at flytte til Melbourne, Australien, idet min far fik arbejde som arkitekt dernede. Tiden Downunder er helt uforeglemmelig for mig, da jeg kom til at holde rigtig meget af Australien! Bla. fordi det er et meget multikulturelt land, hvor alle er åbne for alle. I 1993 valgte mine forældre at flytte tilbage til Danmark fordi de savnede at være i nærhenden af familiemedlemmer på både min fars og mors side. De bosatte sig derfor i Odense, hvor jeg blev opfostret indtil jeg valgte at flytte til København i 2011.

test3

Jeg har gået på to folkeskoler i Vollsmose. Efter folkeskolen tog jeg gymnasiet med det samme og blev student i 2006. Hele min opvækst i Danmark har været i Vollsmose. Det har været en hård opvækst i et barskt kvarter, men den har gjort mig til den jeg er i dag. Det var ikke nemt at blive accepteret af alle i the hood, men gennem årene med hjælp fra mine trofaste venner og min familie har jeg klaret alle de “små” bump på vejen, livet byder på nu og da.

Jeg har gået på to folkeskoler i Vollsmose. Efter folkeskolen tog jeg gymnasiet med det samme og blev student i 2006. Hele min opvækst i Danmark har været i Vollsmose. Det har været en hård opvækst i et barskt kvarter, men den har gjort mig til den jeg er i dag. Det var ikke nemt at blive accepteret af alle i the hood, men gennem årene med hjælp fra mine trofaste venner og min familie har jeg klaret alle de “små” bump på vejen, livet byder på nu og da.

Mine forældre har altid forsøgt at føre de gamle tradtioner og værdier videre. Jeg er et meget kulturelt menneske, der går op i min egen kultur og andres. Da jeg kommer fra en meget religiøs, buddhistisk familie, som bla. dyrker meditation, går jeg meget op i det selv, men tilpasser mig samtidig også den tid og det samfund vi lever i i DK. En af de vigtigste værdier eller opgaver i min familie er “at blive et bedre menneske.” Her handler det om at ændre sig selv dag for dag og gradvist blive et bedre og bedre menneske. Måden man gør det på er, at man skiller sig af med sine dårlige vaner, er positiv og stræber efter at være god mod andre mennesker. Med andre ord – man behandler andre som man selv vil behandles.

Jeg er en person, der elsker at udfordre mig selv til det yderste og hele tiden udvikle mig som menneske og opleve nye ting i livet. Det var nok nogle af grundene til, at jeg meldte mig til realityprogrammet “Fristet.” Jeg kastede mig ud i det uden at have nogen anelse om hvad det var og hvad det krævede af mig. Det eneste vi havde fået at vide af produktionen før vi tog afsted var, at det ville blive fest og farver i et varmt land med luksuriøse omgivelser. Jeg elsker at møde nye mennesker og tænkte: “Hey, party! Why not!” Jeg havde alligevel ikke nogen planer om at rejse i sommeren 2011, så det var den perfekte mulighed for mig for at komme lidt væk alligevel. Når jeg ser tilbage er jeg glad for, at jeg meldte mig, da jeg har haft lejlighed til at udfolde min personlighed til fulde, vist alle mine sider og samtidig fundet nye sider af mig selv undervejs. Programmet har været med til at påvirke mig som person og gjort mig til den jeg er i dag og givet mig venskaber for livet.

Som enhver kan se, så elsker jeg mode og jeg tør være mig selv og bære hvad jeg lyster. Mode og skønhed har altid været en stor del af mit liv. Lige så langt jeg kan huske tilbage har tøj og mode haft en helt speciel betydning for mig, og allerede som 5 årig insisterede jeg på at gå med vest og butterfly. Jeg har altid sammensat mine outfits meget funky og har altid villet skille mig ud og være en “ener.” Jeg har altid haft en sans for mode og design, og har som barn altid tegnet og designet mine outfits på papir. Grundet mangel på ressourcer og økonomi har jeg aldrig kunnet kreere mine designs i den virkelige verden. I dag sammensætter jeg min egen stil og sætter mit eget præg på mit tøj ved at designe dekorationer og udsmykke det selv. Mon ikke jeg en skønne dag kan lave mine helt egne designs og få andre til at gå med dem? 🙂

Skønhed kommer i alle former – det indre og det ydre, derfor er det meget vigtigt at pleje sig selv og sindet. Jeg har altid gået meget op i skønhedspleje. Som de fleste teenagere har jeg nemlig oplevet hvordan bumser kan være det absolut værste mareridt. Jeg har som tiden er gået valgt at fokusere mere og mere på det at have en flot og sund hud til dels på grund af disse hudproblemer i mit teenagerliv, men først og fremmest fordi det er rart at se godt ud. Man skal ikke nødvendigvis se godt ud for andres skyld, men nærmere for ens egen skyld. Det giver en dejlig følelse indeni, når man tager vare på sig selv. Jeg har efterhånden prøvet utallige skønhedsprodukter gennem mit liv, og jeg har eksperimenteret med mange serier og mærker, både billige og dyre, og jeg kan konstatere dette: “Det handler ikke om prisen, men om hvilket produkt, der passer til din hudtype.” Jeg har en ret sart hud, så det var vigtigt for mig at finde de rette produkter med den rette virkning.

Livsstil og velvære er også meget vigtige komponenter for mig og min person. Disse omfatter både helbred og skønhed såvel som sind. Jeg dyrker meget fitness for at få et optimalt helbred, samt meditation der styrker mit sind og min krop. Jeg vil så gerne hjælpe andre og guide dem og give dem gode råd om disse ting, da venner og folk der kender mig altid har spurgt mig om vejledning i den retning. I dag er der mange fans, der mailer mig om vejledning i relation til disse emner, og det er svært at hjælpe alle gennem mails. Jeg vil gøre mit allerbedste for at kunne hjælpe! Denne hjemmeside og min blog er med til at gøre det nemmere for mig at hjælpe Jer bedre på vej, og intet vil gøre mig lykkeligere end at kunne give en hjælpende hånd til dem der har brug for det.