MIN FØRSTE SKØNHEDSOPERATION NOGENSINDE!

Indlægget indeholder reklame-links.

NB! Der forekommer blodige og voldsomme scener i dette indlæg!

Foto: Sy Lee får hårtransplantation hos Beauty Trips (Plastik Kongerne / Kanal 4 / Dplay)

OMG Guys! Mine Honeybees! Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte her på bloggen! Først og fremmest så håber jeg, at I har det pisse skønt som altid! Damn, jeg er så nervøs for dette indlæg samt det kommende TV-program, der får premiere om ikke så længe. Jeg har været meget stille på det seneste, fordi jeg har gået rundt og været nervøs for, hvordan resten af min familie, alle mine venner og JER, der følger med herinde, vil reagere på ALT det her! Hvis I har fulgt godt med på min Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været ude og rejse, men jeg måtte ikke fortælle nogen noget som helst, hvor jeg skulle hen og lave TV. Tilbage i december lige før op til jul, takkede jeg ja til programmet, selvom jeg takkede nej i første omgang til at rejse med TV-holdet til Istanbul og foretage min allerførste skønhedsoperation nogensinde!

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville medvirke i så et program om 1 million år, men jeg gjorde det sgu, og jeg fortryder ikke et sekund! Det har været den bedste TV-oplevelse nogensinde, selvom jeg kun medvirker kort som gæstestjerne. Jeg havde tænkt mig at foretage denne operation om nogle år i al hemmelighed, og hold det hele for mig selv, fordi det var et ømt og skamfuldt punkt for mig at dele og snakke om.

ADVARSEL! Der forekommer voldsomme/blodige scener i min video!

I min overstående vlog/video vil I se behind the scenes fra TV-programmet, den første dag hvor jeg ankommer til Tyrkiet og til min store operationsdag, og jeg filmer også dagen, hvor jeg skal hjem mod DK. I vil få et godt indblik i, hvordan min oplevelse med min første skønhedsoperation har været og hvordan en hårtransplantation foregår og ser ud. I vil altså se lægen skærer i mig, og der er meget blod! Jeg er meget sart, når det kommetr til blod, og det var ikke nemt for mig at redigere videoen samt lave dette indlæg. Jeg får stadig myrekryb ved at tænke tilbage på den smertefuld tid med blod og hvordan det så ud lige efter operation og i mange uger! Hvis man er sart, så skal man helst ikke se videoen, men jeg har fået en hårtransplantation hos Beauty Trips, men selve operationen er foretaget i Istanbul hos den bedste læge inden for hair transplant/hårtransplantation, Dr.  Kursat Yalsac, som har arbejdet med skønhedsoperationer i over 13 år.

Beauty Trips klinik ligger her i København meget tæt ved Nørreport station, og de tilbyder mange forskellige skønhedsoperationer. Det, som jeg vil have fikset, er min hårgrænse, som har irriteret mig gevaldigt meget de sidste 3 år. Jeg har tænkt på det snart i 7 år, fordi jeg altid har drømt om en hårgrænse, der går længere nede. Jeg har tænkt, at det er umuligt at få lavet, MEN alt kan åbenbart lade sig gøre i dag!

Jeg har skammet mig over dette problem længe, fordi de “høje” tindinger er rykket meget højere op de sidste 3 år! Jeg var også træt af at skjule mine “høje” tindinger med spraymaling, som var mit mirakelmiddel! Mine tindinger er jo ikke høje som sådan, og min hårgrænse er altså skabt sådan af natur, og jeg er født med den hårgrænse, men tindingerne har rykket sig opad med tiden. Mine venner synes ikke, at de er slemme, men jeg vil bare have en mere præcis og lige hårgrænse, og den ide fik jeg, da jeg så Kim Kardashians hårgrænse, der også er blevet rykket nedad og gjort mere lige.

Jeg har aldrig fået Botox/filler, men det her er min første skønhedsoperation nogensinde, og for mig er det en big deal. Jeg vælger at dele min første gang under kniven med Jer, fordi jeg er stensikker på, at mange mænd og kvinder derude ikke er glade for deres hårgrænse. Især mænd finder det flovt at gøre noget ved det. Kvinder føler måske, at deres hårgrænse er for høj op, så kan det også fikses. Mænd har tendens til at få høje tindinger eller halvmåne etc. Kvinder kan også få høje tindinger med tiden, hvis de binder deres hår for stramt og laver den stramme ponytail, så tænk over det, når I binder jeres hår. Som I kan se, så er min egen hårgrænse ikke slem som sådan, men det har irriteret mig, og for mig var det vigtigt at gøre det her for min egen skyld, så jeg kan blive mere glad for min hårgrænse. Selvom min familie, især min far, og mine venner var imod det, lyttede jeg til mig selv, og jeg kan fortælle jer, at min hårgrænse er blevet så pænt indtil videre, og jeg fortryder det ikke. Det er ikke færdigt med at gro endnu, men det er blevet så fint indtil da! En god grund til, at jeg har rendt rundt med kasket og tørklæde længe! Men I kan få en ide, hvor den nye hårgrænse går nu ift. min optegnede hårgrænse, som lægen gik efter mine ønsker. I am so happy!

Foto: Førbilleder inden operationen for hårtransplantation (private billeder).

Jeg havde ikke regnet med, at min nye hårgrænse kunne gå så langt ned, og jeg blev dybt overrasket og lykkelig, da jeg så, hvor langt ned den kunne komme til at se ud! Jeg blev opereret lige efter lægen havde tegnet den nye hårgrænse op. Jeg må være helt ærlig over for Jer, at operation var en hård omgang. Det tog næsten 6,5 timer og det gjorde vildt nas i starten, men man kan holde det ud. At få lokal bedøvelse i kraniet er noget af det værste, men jeg fik at vide, at jeg klarede det utroligt flot. Du kan ikke mærke noget efter lokal bedøvelsen, så bare helt rolig. Man er vågen hele vejen igennem, og man kan fornemme og høre alt, når lægen og sygeplejrskerne piller ved ens hoved med nåle, knive osv. Føj. Det var underligt, men jeg tænkte hele vejen igennem, at det hele skal nok blive flot i sidste ende. Og det må jeg sandeligt indrømme, at smerten og hele turen var det værd, fordi jeg har fået min drømme hårgrænse i dag!

Det så forfærdeligt og klamt ud i værste 3 uger, fordi der var indtørret blod og sår, men blodet forsvandt allerede efter et par vask, og sårene/skorperne røg af stille og roligt efter cirka 2 uger hos mig. Derefter ser man sine nye baby-hår, som er blevet taget fra doner området, som var bag min nakke.

Efter en måned ryger de fleste hår af igen, og man går i panik, men det skal man ikke, fordi der vokser NYT hår ud igen. Jeg blev guidet godt og grundigt af Rikke Chili, som I kan se i nedenstående billede. Hun arbejder nemlig for Beauty Trips og flyver med patienterne til Tyrkiet og indlogerer dem på hotellet og sørger for, at alle kommer godt hen på hospitalet og oversætter alt til en, hvis man er i tvivl om det mindste. Hun sørger også for, man kommer godt hjem mod DK igen. Hun har været min største støtte og klippe under hele oplevelsen. Rikke Chili fra Beauty Trips, Mustafa som er indehaveren af Beauty Trip, Doktor Kursat fra Tyrkiet og hele teamet har været yderst professionelle! Jeg kan ikke takke dem alle nok for det hele. Jeg er så glad for mit valg blev hos Beauty Trips, og jeg er mere end tilfreds over min operation.

Foto: 6,5 timer efter operation og jeg står her nogenlunde “frisk” med Dr. Kursat Yalsac og Rikke Chili fra Beautyy Trips for at tage et billede som minde.

Sådan så jeg ud dagen efter den lange operation, og jeg havde ikke nogen smerter. Hvis jeg fik lidt, havde jeg fået en masse piller mod smerterne. Det dunkede lidt i hovedet pga. al den lokal bedøvelse, men det aftog lidt efter lidt. Jeg shoppede endda amok lige efter operationen, fordi jeg boede på Hiltons Garden ved siden af et shoppingmail. Skøre mig, fordi lægen sagde, at jeg skulle hvile på mit værelse, men jeg var frisk som en økse haha, og jeg gik rundt med bandage på hovedet og shoppede! Mange får skønhedsoperationer her i Istanbul, så ingen kigger underligt på en. De er vant til at se folk med bandage på og render rundt og ligner noget, der er løgn! Jeg har indset, at Tyrkiet er et land, der går virkelig op i skønhedsoperationer!

Hvis I gerne vil se, hvordan mit hår ser ud i dag, må I vente lidt. Det tager nemlig 6 måneder, hvor det hele er 100% pænt igen. Jeg kan evt. lave en opfølgning på det hele meget snart, fordi I kan se den nye hårgrænse med baby-hår lige nu, men jeg har jo langt hår, så det tager LANG tid, før det hele vokser ud igen. Så har jeg endelig delt min hemmelighed med jer og det føles skønt, og jeg skammer mig ikke over min beslutning og min nye hårgrænse! Jeg var dybt ulykkelig over den, og så gjorde jeg noget ved det, og det føles rigtigt og godt! Nu ved I, hvorfor jeg har rendt rundt med kasket og tørklæde i noget tid! Ingen har set min nye hårgrænse ENDNU, og jeg mener INGEN! Jeg kan evt. vise jer mine nye små baby-hår og den nye fine hårgrænse snart.

I kan hoppe ind på Dplay lige nu og se TV-programmet med min skønhedsoperation lige nu, fordi det allerede er ude på streamningstjeneste: HER. Ps. det kommer først på flow TV, altså Kanal 4 senere hen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *