ITALIENSK MAD NÅR DET ER BEDST! | SOLE D’ITALIA

(Sponsoreret)

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været ude og spise i dag. Jeg havde de sygeste cravings for italiensk mad, så min veninde Amanda Sascha og jeg tog en af Københavns populære italiensk restaurant Sole D’Italia, og jeg fik tilfredsstillet mine cravings i den grad! Alle retterne var så lækre, og en stor asiatisk gut som jeg blev altså propmæt! Alt smagte himmelsk i den italiensk restaurant med den hyggeligste stemning, musik og de sødeste tjenere. Vores servitrice var så sød og sørgede for alt spillede. Vi valgte at sidde udenfor, for vores sommeraftener er ret lækre for tiden! Thank God for that! At spise udenfor ved Gråbrødretorv kan varmt anbefales her som sommeren!

Jeg fik tre retter. En typisk italiensk tallerken med forskellige forretter samlet i en! Det er en god måde at spise lidt af hvert og den ret er oplagt til deling. Det er nok derfor jeg blev ret mæt. Min hovedret var to die for. Deres steak var virkelig delicious! Den ret vil jeg gerne have igen! Til sidst fik vi deres populære tiramisu, og normalt er jeg altså ikke til den kage, men jeg er nu forelsket i den! Holy, den smagte godt. Sole D’Italia ved Gråbrødretorv 1 er et af mine favoritter spisesteder i Kbh, og jeg er stensikker på, at du vil også elske deres mad, hvis du er til autentisk italiensk mad. Tusind tak til Sole D’Italia for en dejlig smagsoplevelse og tusind tak til min veninde Amanda Sascha for at introducere mig for denne lækre italiensk restaurant Sole D’Italia. Jeg skal 100% på besøg igen. Yummy! Her er få udvalgte ud af mange fra vores besøg:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *