ALWAYS HAVE HEALTHY AND PRETTY FEET | BEAUTY BY ZEN

VIDEO: DEN LÆNGE VENTEDE FILM ‘JOKER’ | MIN ÆRLIGE MENING

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har bombarderet min IG og snap i søndags, hvor jeg var totally excited over den mest længe ventede film ‘JOKER’. Jeg har glædet mig som et lille barn, siden jeg fik det at vide, JOKER the movie udkommer! Jeg er en kæmpe af Heath Ledger, da han spillede Joker i Batman filmen, så mine forventinger til Joaquin Phoenix var tårnhøje! For jeg er også en kæmpe fan af Joaquin, for i min optik er en af de bedste mandlige skuespillere i Hollywood industrien! Han SKAL kunne være på niveau med Heath, for han gjorde det virkelig godt dengang.

Der var vildt mange af Jer, der skrev til mig over IG og snap, om den var ved at tage ind og se! Jeg synes, at I selv skal tjekke traileren ud, som jeg har lige her, og så vurder om I vil tage ind og se den som mig!

Jeg kan fortælle jer, at den overgår mine alle forvetninger, og den er alle pengene værd!

Jeg er glad for, at jeg så den med mine venner. Der var seriøst udsolgt alle steder i Kbh i lørdags, at CineMaxx oprettede en ekstra ny spilletid kl.23.00, og salen var også udsolgt! Vi var så hurtige, at vi skyndte os at booke de bedste pladser, og vi var 9 personer ind og se den, og alle syntes, at den er herrefed!!! #PutOnAHappyFace som Jokeren siger og gør jer den tjeneste og se den! I LOVE IT!


BOOK DIN BIOGRAF BILLET – KLIK HER.


Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALWAYS HAVE HEALTHY AND PRETTY FEET | BEAUTY BY ZEN