UNBOXING: ‘SUNNY SIDE UP’ | GOODIEBOX | SLÅ TIL NU!

VLOG: MUSIK I LEJET | JEG GÅR PÅ FERIE NU!

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg går på ferie fra i dag af! Faktisk allerede  efter en lang søndag i går med en masse klienter, som skulle trænes igennem af mig! Det vil sige, at jeg har FERIE nu! Weeeeeh!

Jeg har tyvstartet lidt min ferie, at jeg tog til Musik i Lejet i år lige kort om dagen. Jeg drikker jo ikke alkohol sådan rigtigt, så jeg havde ikke behov for at feste der natten ud. Men Tisvildeleje skal jo opleves om sommeren, for der er så smukt og stemningen er så god. Der er søde cafeer og hyggelige restauranter, og strandfest om dagen og aften til natten lang, som er det bedste. Jeg har lavet en spontan vlog/stemningsvideo fra min dag til Musik i Lejet, som I kan tjekke ud her. Jeg er begyndt at lave videoer til min YouTube kanal, og jeg håber, at I vil tjekke den ud og abonnere min kanal, for jeg kommer til at smide mindst 1 video om ugen! Jeg vil gerne lave en masse videoer til jer igen, fordi jeg synes, at det er så hyggeligt, og jeg vil elske, at I vil følge med!

Jeg går på ferie nu, og jeg vil nyde den såååå meget. Jeg har besluttet mig at blive i DK denne sommer! Jeg plejer at rejse hver sommer, så det er længe siden, at jeg har nydt en her sommer i DK! Jeg skal bare slappe af og evt. være et lille legebarn igen… Den står måske på Bonbonland, Sommerland Sjælland, Hansa Park i Tyskland og evt. en tur til Sverige… Som I kan høre, at en del af planen er forlystelsesparker haha… Jeg har savnet det! Jeg vil vlogge mine ture fra disse steder til jer!

Billeder fra min instastory:

GOD SOMMER, GUYS! Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNBOXING: ‘SUNNY SIDE UP’ | GOODIEBOX | SLÅ TIL NU!