ITALIENSK MAD NÅR DET ER BEDST... | SOLE D’ITALIA

GALLAPREMIERE PÅ ‘CATCH-22’ MED GEORGE CLOONEY | MOVIEHOUSE HELLERUP

sy lee gallapremiere, sy lee røde løber,

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at i går var jeg til gallapremiere, eller rettere sagt verdenspremiere i følge min invitation, på George Clooneys nye satire-serie ‘Catch-22’. Det var en super flot og hyggelig gallapremiere, og der var sørget for lækre sager til ganen og snacks. Hvis man er til krigsfilm, så vil man kunne lide denne nye serie, som kan streames på C MORE – Film & Serier Du Skal Se. Jeg har C MORE derhjemme, hvor jeg kan se nyeste film samt de gamle klassiker og mest populære film eller serier gennem tiden, og jeg er så glad for det. Jeg havde en fantastisk aften med Nicklas, som var min ledsager, og vi hyggede så meget og blev der til lidt bobler, og så tog vi ud og spise lækker autentisk kinesisk mad på Magasasa. Se traileren på den nye fede serie nederst i indlægget. Her er få udvalgte billeder ud af mange samt pressebilleder fra gallapremieren:

Foto: Kristine Havemann / MovieHouse Hellerup

Se traileren her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ITALIENSK MAD NÅR DET ER BEDST... | SOLE D’ITALIA