GOODIEBOX | GOODIEBOXPRISEN x DANISH BEAUTY AWARD 2019

TO TRAVEL IS TO LIVE!

To Travel Is To Live.🙌🏻Når man er hjemme og er begravet med arbejde og de mange målsætninger i livet, glemmer man helt, hvor fantastisk det er at rejse. Man knokler sin røv i laser, blot for at eje en bil, et smukt hjem med alverdens smukke ejendele, og hvad kan man bruge disse ting til i sidste ende? Jeg har arbejdet mig op fra bunden. Jeg vil stadig knokle derudad, men ikke for at kunne købe mig en større lejlighed eller en federe bil, men for at kunne give tilbage til mine forældre for at takke dem for at opfostre mig og har lært mig de rette livsværdier, såsom at være taknemmelig for småting i livet samt at lære knokle for de ting man gerne vil have. De forkælede mig aldrig, og jeg måtte tjene mine egne penge som 13. De lærte mig allerede som barn at klare mig selv i livet og tage vare på min bror, når de måtte knokle dag og nat for at kunne give os et godt liv. De lærte mig den barske kærlighed. Et hjem, der aldrig viste følelser/kærlighed med ord, men med handlinger og tårnhøje krav. Tough love. Alt handler om respekt og ære. Jeg lærte selv, at det er ok at vise følelser og udtrykke kærlighed med ord, og jeg gav mine forældre en krammer for første gang som voksen den dag, jeg skulle flytte hjemmefra mod Kbh og jagte mine drømme, og det kom helt bag på dem. Jeg græd den dag, da jeg krammede dem. Jeg følte, at jeg ikke har gjort dem stolt. Jeg lærer min nevø i dag at vise følelser, kramme og kysse og sige, at man elsker dem, som elsker hver dag, når man har muligheden for det. Jeg takker Gud hver dag trods de mange lektier i livet, som kan virke uretfærdige. Takker mine forældre, selvom de aldrig har støttet mine drømme. Idag kan de se, at jeg klarer mig godt på min måde. Jeg er ikke blevet til den, som de ønsker, men jeg er skide stolt af mig selv.Jeg behøver intet hus eller fancy shit længere. Ønsker mig blot et simpelt liv, skab min egen familie one day, skab minder med dem, jeg elsker. At rejse og med dem i mit liv, er et helt perfekt liv for mig. I sidste ende kan jeg ikke tage materielle ting med mig. Jeg vil gerne give mine forældre et hus og rejser, mens de er her hos mig, så jeg lykkelig. Blot nogle tanker fra mig i dag. God dag Guys.💕 #LifeGoals

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | GOODIEBOXPRISEN x DANISH BEAUTY AWARD 2019