TO TRAVEL IS TO LIVE!

THE DIVO IS OUT – DANISH BEAUTY AWARD 2019

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg var til Danish Beauty Award 2019 forleden. THE DIVO in is me out! Det var tiltrængt at komme lidt ud, da I ved, hvor meget jeg knokler med work work work… Det er flere år i træk, hvor jeg er med, og jeg elsker simpelthen the beauty community i DK og de nyeste beauty trends og innovative skønhedsprodukter, som vi har. I år blev det afholdt igen i Tivoli Hotel & Congress Center. Det var et fantastisk show, og stort tillykke til alle de seje nominerede og vindere. Jeg havde en fantastisk aften med min smukke veninde Amanda Sascha, som også stylede mit hår så fint og hjalp til med makeuppen ned i hendes salon ‘By Sascha‘. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde med at style mig, for jeg har jo altid en eller anden speciel ide med mit look, og det formåede hun at kreere for mig. Jeg er yderst tilfreds med mit look! Hvad synes I?!

Billeder fra pressen: HER

Her er nogle udvalgte billeder ud af mange fra Danish Beauty Awards 2019:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO TRAVEL IS TO LIVE!