THE PHANTOM OF THE OPERA | THE STORY OF MY LIFE

JEG KUNNE SE DEN 1 MIO. GANGE…

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). Min nye obsession for fashion for tiden er Michael Kors. Tjek min instastory for shopping links.

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I følger godt med ind på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og MyStory på snappen (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg var ind i DET NY TEATER med min allerbedste ven Rune og se musical The Phantom of the Opera! OMG jeg er forelsket i denne musical, og jeg kan se den 1 million gange! Det var en fantastisk dag. Vi så den allerede kl.15.00 og den varede næsten 3 timer, og man fik selvfølgelig en pause under showet, og vi afsluttede det med en god omgang aftensmad med sushi! Yummy! I ved, hvordan mit forhold er til sushi. Jeg er jo obssesed, og jeg lever næsten af sushi for tiden. Spiser det flere gange om ugen haha. It’s an Asian thing, I guess haha. Hvis denne musical kommer igen next year, så skal jeg se den igen, og jeg synes helt klart, at I skal ind og se den! Det her er ingen reklame. Jeg har ønsket mig denne oplevelse som gave, og jeg fik bl.a. denne gave af Rune til min birthday, so lucky me! TUSIND TAK MY BFF! Her er et par billeder fra min instastory:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PHANTOM OF THE OPERA | THE STORY OF MY LIFE