JEG KUNNE SE DEN 1 MIO. GANGE...

HVAD ER DIN YNDLINGSSERIE? JEG ER OBSESSED MED #GIDSELTAGNINGEN…

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I følger godt med ind på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) så ved I, at jeg er obsessed med denne dansk krimi-serie ‘Gidseltagningen‘ for tiden! Det er sæson 2, som kører på Kanal 5, og som Premium medlem ind hos Dplay.dk kan man nemlig se det nyeste afsnit før alle andre. Hent evt. appen Dplay.dk og tjek de fede TV-programmer ud helt gratis: HER! Lige nu kan jeg faktisk se afsnit 4 som Premium! Så ved I, hvad jeg skal lave på en afslappende søndag! Laundry, besvarer mails, blog, watching TV-series etc… Jeg er normal ikke vild med danske film og serier, men jeg må ærlig indrømme, at danskerne gør det sgu fandeme godt, og det er ligeså godt som de amerikanske serier i følge mig! De danske skuespillere spiller fremragende og storyline er jo vild spændende og dramatisk. Det er lige noget for mig. Tjekker i traileren ud her for Gidseltagningen sæson 2, så ved I måske, hvad jeg mener!

Her er nogle billeder fra gallapremieren fra ‘Gidseltagningen‘, sæson 2 på Dagmar Teatret i København, hvor jeg inviterede min skønne veninde Amanda Sascha og Christel Knop med som mine dates. Tusind tak til Kanal 5 og Discovery Network for invitationen og en fantastisk aften, hvor vi fik lov til at se de første to afsnit af den nye sæson!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KUNNE SE DEN 1 MIO. GANGE...