HVAD ER DIN YNDLINGSSERIE? JEG ER OBSESSED MED #GIDSELTAGNINGEN...

GOODIEBOX | GOODIEBOXPRISEN x DANISH BEAUTY AWARD 2019

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været ude og rejse, og der har været en del bøvl med det! MEN alt blev ordnet i sidste ende, og jeg kom afsted til smukke Paris! Puha, det var tiltrængt! Alt sammen kommer på bloggen, når jeg har fået lidt mere ro på. Jeg arbejder utroligt meget, men jeg prøver virkelig at finde plads til at koble fra og finde tid til at hygge og slæber mine venner med til events med mig. Det har været tiltrængt at lave andet end arbejde! Til mine trofaste Honeybees (supporters), så har jeg jo vist Jer denne lækre GOODIEBOX starten af måneden på min instastory og snap. I dag vil jeg fortælle Jer om denne lækre sag på bloggen i anledning af Danish Beauty Award 2019, har de nemlig samarbejdet med #DBA2019 og sammesætte denne lækre boks til os beauty-lovers. Jeg skal til #dba2019 igen i år, og jeg glæder mig til at hylde alle de store beauty-gurus og big beauty brands i DK. Jeg har bombarderet Jer, der ser min InstaStory eller MyStory om denne måneds GOODIEBOX, som hedder ‘Goodieboxprisen 2019’, og alle produkterne er vildt gode! Jeg synes, at I skal tjekke denne månedsboks ud og selv få fat i en, før den bliver udskiftet! Jeg har taget hul på alle produkterne, og jeg elsker dem! Karmameju HERO pH solution 02 er HIMMELSK, og den redder seriøst min hud og stabiliserer den igen, når min hud har været udsat for mange aftener med makeup.

GOODIEBOX sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema.

Dens værdi er over 1000 kr. denne omgang! ! I får bl.a. Radial Dragon’s Blood Cleansing Water på en værdi på 325 kr. i sig selv samt. GOSH Growth Serum på en værdi på 249 kr. Sandstone Scandinavia Mascara Intense på en værdi 179 kr. i full size etc.

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


*Til ny medlemmer får man ALTID ekstra goder med ovenikøbet til kun 169 kr.! Tjek GOODIEBOX ud lige: HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DIN YNDLINGSSERIE? JEG ER OBSESSED MED #GIDSELTAGNINGEN...