THE DIVO IS OUT - DANISH BEAUTY AWARD 2019

DETAILS MATTER | CROSSBODY

#reklame

Foto: Sy Lee – Crossbody.dk

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg elsker accessories, hvad angår smykker eller tasker, for detaljer til vores outfits er super vigtige! CROSSBODY sælger nogle lækre og cute accessories til girls såsom smykker og tasker, og jeg vil vise Jer min nye handbag. Jeps, a man can also rock a clutch! Because I don’t give a f***! Rigtigt mange af Jer har spurgt ind til denne taske på min instastory, så I får den lige også på bloggen. Man behøver ikke altid bruge en formue på en lækker taske. I kan også finde andre alternativer, hvis I ikke lige har budget til en LV, Gucci, Mulberry etc. Jeg ejer alt fra high-end brands til denne lækre sag, som I kan se på bloggen. Jeg finder den helt vildt cute! Som I kan se nederst i indlægget, så sælger CROSSBODY alle mulige cute accessories til girls, men guys kan også bære det, hvis det er det, man vil, så why not. Alle tingene er til overkommelige priser, og jeg tror, at I vil blive overrasket over, hvor billigt det er. Jeg tror, at min taske er udsolgt, men den kommer nok tilbage igen, men tjek lige de andre sager ud. Jeg har flere ting derfra, og jeg glæder mig til at rocke dem næste til næste særlig anledning, så skal jeg nok fremvise jer alt på instastory og bloggen!


SHOP CROSSBODY – KLIK HER.


croosbody.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DIVO IS OUT - DANISH BEAUTY AWARD 2019