MØD MIN MOR! JEG FORKÆLER HENDE I DAG!

UNBOXING: GOODIEBOX | POWERED BY – SKYND JER!

Foto: GOODIEBOX ‘Powered By’ – Marts månedsboksen // WWW.SYLEE.DK

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været til mange arrangementer i denne uge og forrige uge. Alt sammen kommer på bloggen. Jeg arbejder utroligt meget, men jeg prøver virkelig at finde plads til at koble fra også og finde tid til at hygge og slæber mine venner med til events med mig. Det har været tiltrængt at lave andet end arbejde! Til mine trofaste Honeybees (supporters), så har jeg jo vist Jer denne lækre sag starte af måneden på min instastory og snap. I dag vil jeg fortælle Jer om denne lækre sag på bloggen, for jeg har bombarderet Jer, der ser min InstaStory eller MyStory om denne måneds GOODIEBOX, som hedder ‘Powered By’, og alle produkterne er vildt gode! Jeg synes, at I skal tjekke denne månedsboks ud og selv få fat i en, før den bliver udskiftet! Jeg har taget hul på alle produkterne, og jeg elsker dem! Den banana powder fra Bellapierre Cosmetics er HIMMELSK!

GOODIEBOX sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema.

Dens værdi er 847 kr. i denne omgang! Og I SPARER lige nu 657 kr.! I får bl.a. Hairlust vingummier på en værdi på 99 kr. i sig selv samt. Luxe Fan makeupbørste på en værdi på 129 kr. Raunsborg håndcreme på en værdi 99 kr. i full size etc.

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD MIN MOR! JEG FORKÆLER HENDE I DAG!