GALLAPREMIERE PÅ ÅRETS KOMEDIE "SELVHENTER" - A MUST-SEE MOVIE

THE PHANTOM OF THE OPERA | THE STORY OF MY LIFE

Foto: InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). Da jeg blev gjort klar til snigpremieren på Paradise Hotel 2019 hos salon ‘By Sascha‘.

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I følger godt med ind på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og MyStory på snappen (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg er så småt er ved at forberede mig til min rejse… Jeg rejser væk, og jeg kan ikke vente! Så lige pt. knokler jeg på livet løst og træner klienter hver eneste dag fra enten kl.6 eller 7 om morgen! Det går fremragende godt med mit personlig træner arbejde, at jeg fik at vide af personlig træner møde, at jeg var i top 5 i hele Sats kæden i Danmark! Den havde jeg sgu ikke set komme. Jeg følte endda, at jeg havde slappet lidt af end jeg plejer, men jeg må ærligt indrømme, at jeg knokler også og jeg er nok en workaholic, hvis man kender mig. Jeg har ikke lyst til at spilde min dag og ikke være produktiv. Enten tjene en masse penge eller udleve mine projekter eller hobbyer! Jeg har også fundet en ny hobby, og den glæder jeg mig til at dele med jer! Jeg har besluttet mig for at starte til ridning! En kæmpe som barn, men jeg har altid været skide bange for heste, så den frygt vil jeg overvinde. Lad os se hvordan det går efter min hjemkomst fra rejsen! Nu er det jo på min to-do-liste, og jeg tror, at ridning bliver min måde at koble fra arbejdet og de mange projekter, som jeg har gang i og bare være i mine egne tanker og mærke suset, når jeg ridder! Jeg kan ikke vente!

En anden ting, som jeg ikke kan vente, er, at jeg skal ind og se den populære teater-musical ‘The Phantom of the Opera’ i Det Ny Teater i København, og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg er vokset op med den musical, fordi mine forældre elskede den og tro det eller ej, så kunne man se denne musical i asiatisk udgave – nemlig på vietnamesisk og der findes forskellige versioner! Jeg elskede at se dem som barn i den tid, hvor jeg boede i Australien. Jeg har dog aldrig set den på engelsk eller dansk, så det bliver spændende! Jeg kan huske tydeligt som barn, at jeg levede mig så meget ind i denne musical, at jeg forestillede mig mit liv var så dramatisk og romantisk som denne. Lad os håbe ikke så dramatisk, for dem der kender historien, så den overdramatisk! Jeg fejrede jo min fødselsdag i februar, og min bedsteven Rune, som I måske husker fra realityprogrammet ‘Fristet‘ har foræret mig billetter til forestillingen sammen med andre gaver, som jeg har fået af ham! Jeg kan ikke takke ham nok og selvfølgelig alle venner, der kom og fejrede mig BIG TIME og gav mig fantastiske gaver og ville tilbringe ! Jeg havde delt alt med jer fra min b’day bash på min instastory og snappen! Damn, hvor jeg glæder mig i dag, så følg med på insta og snap, når jeg skal ud og se musical!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE PÅ ÅRETS KOMEDIE "SELVHENTER" - A MUST-SEE MOVIE