JEG SMUTTER TIL ‘EX ON THE BEACH’ | SÆSONPREMIERE

RICA DYNAMIC DO-ALL BEAUTY LOTON DER REDDEDE MIT HÅR!

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I følger godt med ind på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og MyStory på snappen (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har smidt nogle dårlige vaner væk. Eller rettere sagt så prøver jeg på det. Hvis man kender mig rimelig godt, så ved man, at jeg er et beautyfreak, og jeg er afhængig af mange skønhedsprodukter før i tiden. Det er jeg også stadig, men jeg vælger mig nu at begrænse mig til få skønhedsprodukter kun. Jo ældre jeg bliver, desto mere påpasselig er jeg med hvilke produkter og kemikalier, som jeg smider i ansigtet og på kroppen. Jeg tror på, at man opnår et godt resultat, hvis man holder sig til få produkter om måneden, og hold til dem der virker, end at bruge en masse penge på utallige produkter på en gang. Så har man også mulighed for at se, om de rent faktisk virker.

Jeg skærer ned for antal af produkter nu. Der er ingen grund til at have 8 shampoo på badeværelset. Så en type var jeg før i tiden. 5 hairsprays der kunne lidt forskelligt, 20 foundations der aldrig bliver brugt op etc. Nu holder jeg til ting, der passer all around eller nogenlunde holde mig til så få som muligt, der giver mig de forskellige effekter, som jeg vil have.

Jeg går nu meget op i, at produktet er sundt for mig selv, miljøet og at det VIRKER, og endnu bedre, hvis den har flere funktioner – et multi-purpose produkt! Ligesom denne RICA Opuntia Oil DD Haircream – Dynamic DO-ALL hair lotion! Før i tiden skulle jeg eje et serum, en hårolie, en hårkur, en hårbalsamspray etc. Denne her alt i en hårcreme er et fantastisk produkt. Se lige mit hår på billedet forneden. Mit hår har aldrig været så sundt, stærkt, fyldigt og glansfuldt takket være DD Haircream fra RICA. RICA er et eksklusivt italiensk frisørmærke, der indtager DK i noget tid, og alle deres produkter fås bl.a. hos min frisør ‘By Sascha‘. Jeg har brugt den i flere måneder, og jeg elsker den, og den virker 100% for mit vedkommende. Jeg har fået fyldere hår og mine spidser er stærke igen. Jeg var jo lyshåret i en lang periode, og det ødelagde mit hår også en del, og dette produkt har været med til at styrke mit hår igen, så det er tilbage til det normale, som det var engang. Jeg er så LYKKELIG for mit hår nu! Just a hair tip for you Guys, der går op i hår som mig!

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Hårklipning og hårstyling udført af ‘By Sascha‘.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SMUTTER TIL ‘EX ON THE BEACH’ | SÆSONPREMIERE