GALLAPREMIERE PÅ ‘FREE SOLO’ OSCAR-NOMINEREDE

MØD MIN MOR! JEG FORKÆLER HENDE I DAG!

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Følger I med på min instastory, så ved I, at jeg har mine forældre på besøg, og de bor hos mig lige pt. Det er sgu altid så hyggeligt, men de kan også drive mig lidt til vanvid, når de er efter mig, som om jeg stadig bor derhjemme. Det er ikke så slemt, men det er alt sammen ment kun med kærlighed. Fx. husker du at spise nok? Hvorfor kommer du så sent hjem? Du har ikke nok tøj på osv. Men jeg elsker, at de er her, og det er rart at komme hjem fra en lang arbejdsdag, og der står mad på bordet! Nøj, hvor jeg dog påskønner det nu som voksen ift. da jeg var yngre og tog det så meget forgivet! Det er sgu ren kærlighed!

I dag synes jeg, at I skal møde min mor, som I måske har set med mig i TV-programmet “Family Food Fight” på Kanal 4. Min mor siger ikke særlig meget, men hun er seriøst verdens sødeste og kærligste person, som jeg kender og hun er simpelthen så sjov, uden at vide hun er det, og det er det, der er så morsomt. Hun er sgu herlig. Tro mig, der var mange gange, hvor TV-holdet og jeg bare grinte af min mor, fordi hun er så ærlig og gør tingene på hendes egen måde, og hun glemmer der er kamera på! Hun er så ægte, at det er sjovt!

I anledning af at min mor og far er på besøg, vil jeg forkæle dem. Min far er så skaldet, som han selv har ønsket det, så han får ingen frisørtid i dag, men det får min mor og hun trænger også til det. Hun har sgu brug for en hårklipning, så min dejlige frisør Amanda Sascha, som er indehaveren af salon “By Sascha” på Fredericiagade meget tæt ved Kongens Nytorv har givet hende en kærlig hånd. Prøv lige at se, hvor flot det er blevet! Jeg har mit tykt og glansfuldt hår fra min mor! Hold op den hårklipning er flot! Det er en længde, som ikke alle vil vælge til det pandehår, men det klæder min mor og hun kan bære det. Der er noget Kleopatra over hende nu, har min far sagt i salonen. Haha. Dog er min mors lidt længere, men jeg elsker det!

Min mor har født mig i Aarhus, hvis I undrer jer over det, og hun er flygtet fra Vietnamkrigen, men blev reddet af danske fragtskibe. Hun er tidligere model i vores hjemland i sine unge dage og hun er uddannet som kosmetolog back in the days. Min obsession for skønhed og makeup er nok kommet fra hende, fordi vi snakkede altid om de nyeste beauty trends, da jeg boede hjemme. Nu er det så mig, der er up to date og opdaterer hende om alt det nyeste.

Min mor har altid ønsket sig en datter, men fik desværre to sønner, men jeg er nok den, der opfylder lidt det ønske haha. Og senere i dag skal jeg forkæle dem begge to med par-massage ind i byen og vi slutter af med god mad! Det trænger de til. Bare ren afslapning. Jeg er dog småforkølet, så jeg skal også slappe af! Det var lidt om min elskede mama!

2 kommentarer

 • Annette

  Du er da bare en fantastisk person. Hvor er din mor SMUK ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Awww tusind tak for de søde ord! Tak fordi du læste med! Knusssss <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE PÅ ‘FREE SOLO’ OSCAR-NOMINEREDE