GALLAPREMIERE PÅ ‘FREE SOLO’ OSCAR-NOMINEREDE

JEG GØR DET… JEG SKIFTER KØN…

Hey Guys! Mine Honeybees! Først og fremmest så håber jeg, at I har det pisse skønt som altid, og I har haft en dejlig weekend! Nu er det søndag aften, så vil jeg lige dele mine tanker og mit liv med Jer! Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I nok, at jeg er dybt begravet med arbejde samt jeg skal finde tid til at lave TV. Det er et nyt program, som kommer om lang tid, men vi filmer allerede nu hist og pist, og nej det er ikke reality, hvis nogen af jer undrer over det.

En del af jer på Instagram har skrevet til mig, at I var i chok over mit look i går som pige! Det var der en grund til. I stillede spørgsmålstegn ved det hele:

ER JEG VED AT SKIFTE KØN…? Sy Lee skifter køn!

Jeg “skiftede” køn i går, ja. I anledning af det var en fastelavn/fødselsdagsfest med Disney tema skulle vi alle klæde ud som fødselsdagsbarnet, som er min gode veninde Christel eller skal jeg skrive Belle?! Jeg var i chok, da jeg så hende! I kan nå at se alle mine instastory fra i går til festen!

Belle er seriøst min yndlings Disneyfigur! Jeg elsker Skønheden og Udyret, Den Lille Havfrue og så Pocahontas og Mulan! Men da jeg var lille, kunne jeg ikke få nok af filmen Skønheden og Udyret. Damn, Christel ligner hende meget! Fødselsdagsbarnet gik all in.

Det kan roligt ikke sige om mig. Sådan så jeg ud tidligere på dagen på arbejde vs. senere på aften som “Mulan”. En nyere version af Mulan som sidder ved siden af Cæcilie iklædt som Elsa fra filmen Frozen. Wow that makeup is on fleek! Hun kan bare det der.

Det var en gennemført børnefødselsdagsfest, som Christel afholdt med Disney kager, fastelavnsboller, pølsehorn, rød sodavand etc. Så hyggeligt!

Det skal lige siges, at jeg følte mig så grim som pige, og det er noget, at jeg aldrig vil gøre, men fordi det var den nemmeste og hurtigste løsning last minute! Jeg gad ikke bruge en formue på tøj, og paryk kunne jeg låne og så proppede jeg mit eget tøj på. Haha. Har jeg nailed den som Mulan? Hvad synes I?

VIL JEG SKIFTE KØN?

Og svaret er: NEJ OG ATTER NEJ! Folk stiller mig tit dette spr. og jeg bliver stikhamrende rasende. Bare fordi jeg er klædt feminint betyder ikke, at jeg vil skifte køn. Jeg elsker mig selv, som jeg er, og jeg elsker at være en mand og alt ved min mandekrop. Jeg støtter ALLE, der skal igennem en kønsskiftning, for alle har RET til at være lykkelige og alle skal leve det liv, som de selv ønsker det.

Tilbage til festen! Det er nok en one time show at se mig som Mulan! Jeg håber, at I har fået et godt grin at se mig som kvinde! Det var mega hårdt at være kvinde. Paryk, tungt makeup og stramt tøj. Puha. Da festen var slut, hoppede jeg i et par boxershorts og håret i en knold. Her er billeder af os: Belle, Elsa, Mulan, Pocahontas, Mary Poppins og hendes skortstensfejer:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE PÅ ‘FREE SOLO’ OSCAR-NOMINEREDE