UNBOXING: GOODIEBOX | POWERED BY - SKYND JER!

JEG SMUTTER TIL ‘EX ON THE BEACH’ | SÆSONPREMIERE

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg har delt på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og MyStory på snappen (Tilføj – Klik Her), at jeg var til snigpremiere på den nye sæson af realityprogrammet ‘Ex On The Beach‘ sæson 2 i Toldboden i torsdags. Det var en meget intim premiere, at jeg følte mig lidt malplaceret, da jeg var der. Men jeg var der, fordi Kanal 4 / Discovery, som jeg nu har lavet TV for, havde inviteret mig. Jeg tog min dejlige veninde Amanda Sascha, som stylede mit hår så fint, så jeg kunne få lov til at udleve min “Mulan” rolle haha. Gas! Og vi hyggede os sååå meget! Så tusind tak til Kanal 4 og Discovery Network Danmark for at invitere mig. Det var skønt at hygge og koble lidt fra arbejde sammen med min veninde. Det var nemlig tiltrængt, og jeg elsker at tilbringe tid med mine venner. Der er ikke noget bedre end at tage til event sammen og nyde gode mad og drinks. Der, hvor der er mad, der er Sy Lee sgu altid haha… Lige ved mad-bordet, som I kan se i min InstaStory forneden!

Foto: InstaStory @SyLeeStarlight

Trods jeg bevidst har valgt ikke at lave reality TV i rigtigt mange år, så elsker jeg stadig at se reality, når det er on the next level. Jeg har dog ikke rigtigt set det i lang tid, for jeg arbejder simpelthen så meget. Så det er godt, at der findes gode streamingstjeneste som Dplay.dk, hvor jeg kan se det, når det passer mig på TV, macbook eller iPhone. Der findes efterhånden mange realityprogrammer, men der er få der tiltaler mig, når jeg endelig skal se noget. Og NU er der et realityprogram, der fanger mig, og det er Ex On The Beach, som er reality på højt plan. Jeg tror, fordi det er nyt i DK, og det er sjovt, skørt og vildt, og castet i sæson 2 kan jeg vældig godt lide. De virker så søde, sjove og de er bare dem selv – men også lidt skudt i låget, lidt som mig selv haha. Især den ene fyr som bliver nok jokeren i programmet. Hold kæft han er grineren. Der er også en ret cute fyr, som jeg synes om. Pigerne er cute og søde. Jeg fik nemlig lov til at se det første afsnit af sæson 2 sammen med hele castet, og det hele fik sgu hele armen i ægte realityformat. Så meget spænding og mange sjove og skæve replikker bliver fyret afsted fra alle hjørner, at jeg grinte så meget under afsnittet. Der er også masser af sex, hvis man er til så noget… Det er sgu et ret vildt program. Det er lige før, at den danske udgave er næsten på det amerikanske. Derudover er deres location vild flot, at jeg får nu lyst til at opleve Mauritius en skønne dag. Jeg har en veninde fra det land, og jeg har nemlig set billeder derfra, og nu bekræfter EOTB, at jeg skal opleve det.

Tjek lige traileren ud på sæson 2 her, så forstår I, hvad jeg taler om!

Sæsonpremiere på ‘EOTB’ søndag d. 17. marts kl.22.00 på Kanal 4 og Dplay.dk

I kan opleve EOTB sæson 2 fra søndag-torsdag kl.22.00 på Kanal 4 og Dplay.dk

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Jeg gør mig klar i Amanda Sascha’s frisørsalon ‘By Sascha’, hvor hun har stylet mit hår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNBOXING: GOODIEBOX | POWERED BY - SKYND JER!