RICA DYNAMIC DO-ALL BEAUTY LOTON DER REDDEDE MIT HÅR!

GALLAPREMIERE PÅ ÅRETS KOMEDIE “SELVHENTER” – A MUST-SEE MOVIE

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I følger godt med ind på min InstaStory @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og MyStory på snappen (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg knokler amok, og der er en særlig grund til det, for jeg vil ikke kunne arbejde i en lang periode! Jeg arbejder på andre projekter ved siden af mit fitness arbejde, og jeg håber, at jeg kan få udlevet et af dem i år. Det er i hvert fald planen i følge en deadline, som jeg har fået. Det er noget, som jeg gør for min egen skyld, og det er noget, som jeg altid har drømt om, men jeg aldrig har troet på, at jeg var god nok til at kunne gøre det! Jeg har lært med tiden, at vi skal tro mere på os selv og vores drømme og så UDLEVE dem, mens vi er unge og at vi kan! Arbejde og penge er ikke alt i sidste ende. Det er, hvad du får udrettet og oplevet i livet for mit vedkommende. Nogen arbejder for penge og for at blive rig. Jeg arbejder kun for at få hverdagen til at fungere og få den frihed til det liv, som jeg blot ønsker mig, og at jeg elsker at arbejde og have en struktureret hverdag. Folk, der er tætte på mig ved, at jeg ikke bryder mig om dovne mennesker, for de er vildt demotiverende for mig, og dem holder jeg mig faktisk fra. Jeg har mere respekt for folk, der arbejder og knokler og de rent faktisk har ambitioner i livet, uanset hvad de arbejder med.

Der er en del af jer, der har skrevet til mig på Instagram Direct i den forrige uge ang. denne nye danske komediefilm ‘Selvhenter‘ af Magnus Millang, om den var værd at tage ind og se. Hvis du elsker at tage i biografen, så skal du klart ind og se komedien ‘Selvhenter’, for den er vild sjov og jeg grinte såååå meget! Magnus Millang og Emil Millang og alle de andre skuespillere gør det så godt. Jeg er kæmpe fan af denne komedie. Hvis man kender mig godt, så tiltaler dansk film mig ikke rigtigt, men jeg synes, at der findes mange gode danske film efterhånden, og jeg har fået et helt andet syn på danske film. De to brødre i filmen er HILARIOUS, og historien er generelt morsom på alle måder! TJEK TRAILEREN UD, så forstår I, hvad jeg mener. I følge mig er det årets must-see dansk komedie, og jeg er stensikker på, at I vil elske den og finde den hylende morsom!


SE TRAILEREN PÅ DEN DANSKE KOMEDIE ‘SELVHENTER’ LIGE HER:

AFSLØRING: Til mine tætte Honeybees og trofaste følgere, så ved I, at jeg har været forbi TV-produktionen Metronome Productions en del gange, og i forbindelser med to programmer: Family Food Fight og det andet var et stort reality-program. Jeg har delt denne hemmelighed med jer på min instastory og snappen. Men jeg afslører den kæmpe hemmelighed også her på den røde løber til SE & HØR, fordi de formår altid at mig til at tale… I kunne have oplevet mig i et stort realityprogram i år, men jeg har ændret mine planer…!


Her er nogle billeder fra min InstaStory til gallapremieren ‘Selvhenter‘ i biograf Imperial, hvor jeg gjorde mig klar i frisørsalon ‘By Sascha‘, og jeg tog Amanda Sascha, indehaveren af salonen med som ledsager. Vi tog ud og spiste lækker mad og så et smut til gallapremieren og så filmen sammen. Tusind tak til produktionen for invitationen. Det var en fantastisk gallapremiere som altid!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RICA DYNAMIC DO-ALL BEAUTY LOTON DER REDDEDE MIT HÅR!