PREMIERE I AFTEN KL.21 PÅ KANAL 5! KAOS STRESSER MIG!

JEG HOPPER PÅ KANAL4 I AFTEN!

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har det super godt, og jeg er dybt begravet med arbejde og mange andre projekter. Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at familieprogrammet #FamilyFoodFight, som jeg er med i, bliver altså rykket fra Kanal5 til Kanal4, fordi det er et program, som de gerne vil prioritere allerhøjest, og i den bedste sendetid, som de har fundet frem til (først nu!), er åbenbart en torsdag aften på KANAL 4! Hurra for det! Det er aldrig for sent at rykke programmet videre vel, MEN der er premiere på det nye afsnit af dette TV-underholdningsprogram “Family Food Fight” på Kanal 4 i aften kl.21.00! JEG UNDERSTREGER PÅ KANAL4, OG NEJ jeg er ikke med i Beauty Bosserne, selvom nogen af Jer har kommenteret i sidste uge, at I så mig lidt i Beauty Bosserne, men jeg har ikke set programmet. Men det er korrekt, at det er mig til PR-eventet til Anastasia Beverly Hills for beauty-influencers som mig selv, der nemlig bruger meget makeup, og jeg er tit med til de største beauty-events for influensers, når jeg endelig har tid så noget, da jeg er sådan set et beautyfreak i sig selv udover at være fitnessfreak. MEN jeg er også en FOODLOVER, og det vil I kunne opleve i aften, hvor jeg skal lave vores nationalret fra mit hjemland Vietnam – nemlig den berømte ret “Pho”, som jeg tit viser på min instastory og snappen, og rigtig mange af jer stiller spørgsmålstegn ved denne ret. I kan se, hvordan man laver den i aften, og det er absolut en af mine yndlingsretter, og den bringer mig tilbage til mit elskede hjemland Vietnam hver gang jeg spiser den! Jeg fik endda retten i går med min barndomsveninde Uyen Divasia efter jeg havde været forbi min mindcoach hos Mindjuice, som I kan se på snappen, hvis det er.


Min familie og jeg overlevede sgu første runde af madkonkurrencen Family Food Fight! Der er jo elimineringsrunder, hvilket er nervepirrende for alle familier, og THANK GOD vi var den første familie, der kom videre! YES! Alle familier drømmer jo om at gå direkte videre i konkurrencen, ellers skal man dyste om igen og lave mad en gang til for dommerne. Det er rigtigt svært at lave mad på tid, bare så I ved det! Det er stressende, nervepirrende og alt i køkkenet virker så rodet og kaostisk. De har filmet det flot ift. hvordan alle køkkener så ud in real life, men jeg lover jer for, at der er masser af drama, spænding og kaos i aften i Family Food Fight på kanal4 kl.21.00! Jeg håber, at I vil se med! Jeg er vild med alle familierne, og de er simpelthen så søde og sjove på TV! Jeg elsker virkelig dette TV-program! En fantastisk oplevelse for livet!

Jeg har aldrig troet, at jeg vil sige det her. Jeg elsker at lave TV med min familie, og den havde jeg altså ikke set komme! Jeg tøvede faktisk at gøre det, fordi mine forældre har aldrig været glade for mine tidligere medvirkende i andre TV-programmer. Det er nok ikke sidste gang, at I kommer til at se mine forældre og jeg sammen i et TV-program sammen!

Foto: Kanal4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREMIERE I AFTEN KL.21 PÅ KANAL 5! KAOS STRESSER MIG!