FAMILY FOOD FIGHT I AFTEN! SKAL I SE MED?!

JEG ELSKER PIK, OG JEG ELSKER FISSE…

Foto: Zahid Latif

#HappyValentinesday #LoveisLove #ILoveCockAndPussy #JegElskerPik #JegElskerFisse 

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har det super godt, og jeg er dybt begravet med arbejde og mange andre projekter. Det nyeste projekt, som jeg kan afsløre er faktisk med TV 2. Det er et grænseoverskridende projekt, og jeg ryster faktisk ved at tænke på projektet. Det er måske ikke en big deal for nogen, men det er dét for mig, for jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er i samarbejde med TV 2, og jeg får virkelig rykket nogle grænser, og jeg tror vitterligt, at min familie vil sidde med åben mund og er i chok tilstand til den tid… Jeg håber, at ingen af dem kommer til at se det… Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg er træt af nedladende bemærkninger omkring ens seksualitet, påklædning eller generelt hvem man er som person. Hvem fanden rager det folk, hvem man hygger sig med ind på soveværelset? Hvornår er det blevet OKAY at råbe efter folk, at de SKAL DØ eller at de er KLAMME, fordi nogen ikke bryder sig om, at man også er til det samme køn?! TIL ALLE NEGATIVE MENNESKER: TAG JER SAMMEN OG PAS JER SELV!!!

Kærlighed har ingen grænser. I anledning af det er Valentines dag har jeg noget på hjertet, som jeg skal ud med. Ja, det er to mænd, der holder om hinanden. Hurra. Nogen vil skrive, at det er klamt. Nogen vil sige, at jeg burde dø, fordi jeg lægger så et “unormalt” billede op.

Prøv at høre her. Der er ikke noget nyt i det, men det er som om år efter år, selvom vi bliver bombarderet med tv-programmer, bøger, nyheder og billeder om homoseksuelle – nemlig at have kærlighed til det samme køn burde det i dag være meget mere acceptabelt nu om dage at lade folk elske dem, som de har lyst til, MEN sådan er det desværre ikke! Jeg finder det rædsomt og umenneskeligt, at der er folk derude, der skriver til mig, at jeg er klam eller at jeg burde aflives eller endda at jeg burde stenes, fordi jeg vælger at være åben omkring begge køn. At jeg elsker begge køn.

Nu siger jeg det højt: JEG ELSKER MÆND. JEG ELSKER KVINDER. JEG ELSKER PIK, OG JEG ELSKER FISSE.

Uanset hvad jeg er til, giver det ikke nogen ret til at fortælle mig eller få mig til at føle mig skamfuld, fordi jeg vælger et bestemt kærlighedsliv. Jeg er bl.a. træt af, at mænd skal føle SKAM over at elske deres eget køn, så de ALDRIG tør at stå ved dem selv. Det er pga. jer snæversynet og negative mennesker derude, der gør det sværere for dem, der ønsker at kunne elske og leve frit. Så please stop dig selv, der hater på andres kærlighed og seksualitet. Tak!🙌🏻

#StopDigSelv #StopTheHate #LoveHasNoLimits

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILY FOOD FIGHT I AFTEN! SKAL I SE MED?!