JEG ELSKER PIK, OG JEG ELSKER FISSE...

GALLAPREMIERE PÅ ‘FREE SOLO’ OSCAR-NOMINEREDE

Foto: Krestine Havemann – Gallapremiere på ‘Free Solo’, MovieHouse Hellerup.

Hey Guys! Mine Honeybees! Først og fremmest så håber jeg, at I har det pisse skønt som altid. Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I nok, at jeg var til gallapremiere på den oscar-nominerede dokumentarfilm ‘Free Solo’, som jeg har glædet mig vildt meget til at se! Filmen handler om den her unge gut, der klatrer uden reb på bjergene og det er helt crazy at se på! Det er nervepirrende! Han har nemlig sat sig for et mål om at klatre på et sindssygt kæmpe bjerg uden reb med kamerahold på. Flere folk der har prøvet noget lignende døde, så det er ret creppy at se ham klatre uden sikkerhed. Den er vildt god, og jeg kan varmt anbefale den. Tjek traileren her, så forstår I, hvad jeg mener, at den er vild spændende!

Her er nogle billeder fra min InstaStory (tilføj – klik her) i den nye og toplækre biograf ‘MovieHouse Hellerup‘, som jeg er totalt vild med! Denne biograf er luksus og den skal opleves. Tusind tak for produktionen for en fed premiere, og jeg nød filmen så meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ELSKER PIK, OG JEG ELSKER FISSE...