JEG HOPPER PÅ KANAL4 I AFTEN!

FAMILY FOOD FIGHT I AFTEN! SKAL I SE MED?!

Hey Guys! Mine elskede Honeybees! Så vender jeg tilbage i aften i Family Food Fight i 3. afsnit kl.21.00! Min familie og jeg kom videre og THANK GOD, at vi ikke kom i elimineringsrunden og skal dyste om igen… Vi blev kaldt ud som den første familie, der kom direkte videre. Jeg blev så stolt over vores resultat, selvom risen ikke var helt i top. Det er altså ikke nemt at alle mad på tid, når man er vant til at nusse omkring sin mad derhjemme med god tid og bare være totalt afslappet i køkkenet. Her er det bare stressende og kaostisk på alle måder. Jeg nyder hvert sekund i dette program, selvom jeg kan virke irriterende og stressende, fordi der er tidspres på, men jeg nyder at dele denne fantastiske oplevelse med min familie. Det er en fantastisk følelse at kunne dele denne TV-verden med dem, og det virker til, at de selv nyder det. Jeg havde ikke forventet, at de ville være så afslappende på TV, og de fortæller mig også, at de føler sig godt tilpas, og kameraerne eksisterer ikke for dem, når de er på. De er nemlig sig selv og er helt naturlige på TV, og det elsker jeg! Jeg er så stolt af dem! Deres første TV-debut, og de gør det suverænt godt især sammen med mig!

I aften går det løst på KANAL 4! I hørte korrekt. Der er kanalskift fra nu af. Familieprogrammet “Family Food Fight” rykker til Kanal 4 i deres bedste sendetid – nemlig hver torsdag kl.21.00 på Kanal 4. Husk det, Guys! No more Kanal 5, MEN I kan finde os på Kanal 4!


Går min familie og jeg videre i aften i madkonkurrencen Family Food Fight, når vi skal lave vores nationalret “Pho” fra vores elskede hjemland, der repræsenterer alle vietnamesiske familier i DK?! Kan vi imponere dommerne med den berømte ret fra Vietnam, som består af risnudler supperet med kød og asiatiske grøntssager, så må I se med i aften på Kanal 4 i aften kl.21.00! Jeg lover jer, at der er en masse spænding, drama og kaos i afsnit 3 af “Family Food Fight”! Jeg håber, at I vil se med, og her kan I se mine køkkenkundskaber på fuld skrue, og hvordan man laver den populære vietnamesisk nationalret! ENJOY!


“FAMILY FOOD FIGHT” RYKKER TIL KANAL 4 HVER TORSDAG KL.21.00!

(Jeg understreger, at det er Kanal 4 og ikke Kanal 5 længere!)

Foto: Kanal 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HOPPER PÅ KANAL4 I AFTEN!