AFSLØRING: VI KÆMPER OM STOR PENGEPULJE! NYT TV-PROGRAM!

PREMIERE I AFTEN KL.21 PÅ KANAL 5! KAOS STRESSER MIG!

Hey Guys! Mine Honeybees! Først og fremmest så håber jeg, at I har det pisse skønt som altid, og I er kommet godt ind i det nye år! Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I nok, at jeg er fuld i gang med flere projekter, og jeg håber, at alt går efter planen og de deadlines, der er i år. Holy Moly! Der er premiere på det nye TV-underholdningsprogram “Family Food Fight” på Kanal5 kl.21.00 i aften! Skal I se med? Jeg har taget en pause fra #some i noget tid, og mine egne venner har været bekymret for mig haha. Det ligner ikke mig, men som jeg altid siger, at det er sundt at tage et break fra de sociale medier i ny og næ. Jeg har faktisk været på TV-optagelse, og hvis man følger godt med, er jeg godt i gang med et dokumentarprogram, som omhandler dybe emner, og jeg tager dette projekt meget seriøst, for I kommer ind under huden på mig en skønne dag. I kender mig for at vise “mit perfekte jeg” på #some og medierne samt være den person, der ikke tager sig selv for højtideligt og skider på omverdenen, men jeg indeholder meget mere end det og jeg har nogle dybe ar på sjælden, og jeg vil gerne vise jer andre sider af mig. Jeg er også dybt begravet med andre projekter såsom min bog, som jeg SELV skriver på egen hånd, hvor jeg tager fat i emner, som I også vil kunne se i dokumentarprogrammet. Nok om det.

Jeg er vildt spændt på det nye TV-program “Family Food Fight” i aften, og hvordan det hele bliver klippet sammen, og hvad I synes om mig i det nye TV-program! Allerede i deres nye trailer, kan I se mig totalt stresset i køkkenet sammen med min familie. Jeg har aldrig været så stresset som i dette TV-program især med familien ved min side! Jeg har ikke set første afsnit selv, så jeg er super nervøs. Min kusine Joanna er allerede nervøs, at hun kommer til at fremstå som en bitch, for hun er bossy, men det er fordi, hun vil kun levere det bedste til dommerne!

Hvad går “Family Food Fight” ud på? 8 familier dyster om at blive Danmarks bedste familie i et køkken, der kan levere de lækreste retter, der repræsenterer familien samt vise vores køkkenkundskaber på fuld skrue. Den sidste familie vidner 100.000 kr. og titlen som den bedste familie i et køkken! Jeg har aldrig fortalt jer det her, men jeg er skide god til at lave mad, og jeg har det fra min familie!

Det er underligt at lave TV med familien! Jeg har aldrig troet, at jeg skulle lave TV med min familie. De har ikke været glade for mine tidligere TV-optrædener i reality-programmer i Fristet og Divaer i Junglen, og de har prædiket hvert år, at jeg skal ikke takke ja til reality, og jeg har dog lyttet til dem, men jeg kan mærke nu, hvor jeg har styr på mig selv og jeg er blevet ældre, så fortryder jeg ikke mine tidligere deltagelse, og jeg fortryder heller ikke, at jeg har takket nej til mange reality-programmer gennem årene nu. Det føles rigtigt, hvor jeg er i livet nu, og det har aldrig føltes bedre, hvor jeg har overskud til at vende tilbage til skærmen efter mange års pause MED FAMILIEN VED MIN SIDE! Det føles underligt men også fantastisk, at jeg har deres støtte i dette program samt de selv medvirker i det! En oplevelse for livet. Mine forældre er dog blevet tilbudt at lave TV før, da DK fik kendskab til mig, men de følte ikke for det dengang. Nu forstår de min “verden” efter så mange år, og de har lyst til at lave dette program med mig, og jeg er så taknemmelig. I vil kunne se min far Thanh, min mor Hong og min kusine Joanna i dette nye TV-program, og jeg er så stolt af dem. Mine forældre glemmer kameraerne og de er bare sig selv 100%, og nogle gange siger TV-produktionen om vi ikke kan lave noget bestemt, så gør mine forældre det 100% med hjertet og de fortæller mig, at de føler ikke, at kameraerne er der. Jeg troede faktisk, att de ville være kamerasky, men de er så professionelle, at jeg bliver helt rørt og stolt, når jeg ser dem in action sammen! Jeg glæder mig så meget til at dele denne fantastiske oplevelse med jer, og jeg håber, at I vil se med i aften på kanal5 kl.21.00! Her er en teaser fra kanal5:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLØRING: VI KÆMPER OM STOR PENGEPULJE! NYT TV-PROGRAM!