CONFIDENCE LEVEL: SELFIE WITH NO FILTER | NYT TV-PROGRAM i 2019

ENDELIG! KONSEKVENSER FOR HOMOFOBIER!

Foto. Scott Marrs

Hey Guys! Mine Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I nok, at jeg er fuld i gang med to nye  TV-programmer, og de fylder særdeles meget udover at passe mine jobs som personlig træner, holdinstruktør og social media account managers for brands. Damn, det er lang tid siden, at jeg har delt mine personlige holdninger med Jer på bloggen! I kender mig jo for at være en TV-personlighed og model, men jeg er også blevet kaldt af pressen adskillige ting efterhånden bl.a. en provokatør, meningsdanner og meget andet, og netop her vil jeg bruge mit talerør til at tage dette emne op, som jeg finder, er yderst vigtigt og relevant for dagens samfund!

ENDELIG SKER DER EN REVOLUTION, NÅR MAN ER HOMOFOBISK! DER ER KONSEKVENSER NU FOLKENS!

Nu er jeg en sucker for Oscars prisuddeling hvert år og klistrer mig til skærmen, og i går blev det meddelt, at Kevin Hart trækker sig om Oscar-vært pga. hans tidligere homofobiske tweets, som SE & HØR nævner bl.a. det ene her:

– Hvis min søn kommer hjem og forsøger at lege med min datters dukkehus, vil jeg smadre det ind i hovedet på ham og sige ‘stop, det er for homoseksuelle’.

Jeg behøver ikke remse dem alle op, for det som jeg vil pointere, er, at der endelig er konsekvenser! Homofobi og forskelsbehandling på grund af seksuel orientering og kønsidentitet skal ophøres! Oscar er toppen af poppen inden for showbizz, og jeg synes, at det er fedt, at der er konsekvenser nu, uanset hvor kendt og magtfuld man er! Folk raser over det… Og nu er der konsekvenser for Kevin Hart…

COME ON! Vi er ikke født i går! Skuerspilleren og komikeren Kevin Hart har ikke trukket sig tilbage – han er så meget blevet frataget sin værtsrolle! Han er så meget blevet tvunget til det. Folk raser over hans tidligere homofobiske tweets, og man kan diskutere hvorvidt det er at tage tweets frem tilbage fra 2011, men når man er et forbillede og skal til at være OSCAR vært, så repræsenterer man også hele prisuddelingen. Om det er en kendt eller en unknown person, så synes jeg, at det er på tide, at der er konsekvenser som dette…

Dybt seriøst… Er ens seksuelle orientering virkelig så vigtig, når det kommer til arbejde, karriere og som mennesker? Vi rammer snart 2019, og jeg oplever selv homofobier konstant og endda hatecrime, fordi de mener, at jeg er ulækker og klam. Jeg får ting smidt i hovedet som:

DIN BØSSE, DU BURDE DØ! DU ER SÅ ULÆKKER. FORSVIND. SMUT. DIN KLAMME LUDER.

Jeg kan blive ved… Selv på min arbejdsplads møder jeg ældre og unge mænd, der siger til mine kollegaer (andre personlig trænere), at hvad laver så en personlig træner som ham i dette center… FØJ… Hvorfor skal han være her… Vi vil ikke have ham rendende i herreomklædningsrummet!

De dømmer mig allerede uden at kende mig. Jeg elsker og er åben for begge køn, og jeg vil ikke sættes labels på mig selv, men det har vi mennesker tendens til… Det må ophøres… Hvem folk er sammen med, er en privatsag. Det definerer os ikke som menneske. Det er vores værdier og mennesket i sig selv der betyder noget…

Selv showbizz i DK er fucked up. Jeg var til ZULU Awards sidste år, og jeg var blevet inviteret som gæst, og jeg tog faktisk min veninde som også er kendt Nikita Klæstrup som min date, og hun ikke var inviteret, selvom det burde hun. Jeg møder andre kendisser, og jeg vil ikke nævne navne her, men de er sanger/rappers, og de kastede isterninger efter mig i VIP området (Læs hele episoden: HER) og de bad mig om at smutte, fordi jeg var bøsse og klam i deres øjne. De kunne ikke forstå, at jeg var inviteret og var i deres territorium, og de endte med at ødelægge min aften og skubbede til mig ned af trapperne fra VIP området. Jeg følte mig utryg og min aften var ødelagt… De havde det cool med folk Nikita, fordi hun er jo en babe, og hun er mere kendt, og hun var nemlig noget i følge dem, så hun måtte godt være der, men når det kommer til mig, var det absurd og grotesk. De kunne ikke få det til at hænge sammen, at jeg faktisk var den person, der fik en invitation af ZULU Awards og måtte tage en plus one med. Det, jeg vil sige, at selv et lille showbizz i DK kan være diskriminerende, grotesk og hjerteløst… MEN der er ingen konsekvenser! Jeg synes, at det er fedt, at OSCAR blevet taget så alvorligt, at diskrimerende udtalelser kan have konsekvenser! SÅDAN! Der sker noget nu og det er på tide… En revolution…

Forhåbentlig vil det også ske inden for fodbold verdenen…!!! Jeg er træt af, at professionelle fodboldspillere ikke tør at stå ved deres seksualitet eller være tæt med en, der er til det samme køn, fordi de frygter for at miste karrieren, hvis deres manager/trænere/fans tror de er blevet homo… Jeg har datet nogle af DK’s største fodboldspillere, og jeg kan fortælle jer, at de lever i frygt… De bliver aldrig lykkelige… De vælger karrieren frem for alt (good for them), men de tør ikke at leve det liv, som de selv vil, men de lever et liv, som de mener er det rigtige ifølge omverdenen… Det er sørgeligt… jeg håber også, at der sker en revolution inden for fodbold verdenen en skønne dag… Lige mine tanker i dag… Hvad tænker I egentligt om alt det her….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONFIDENCE LEVEL: SELFIE WITH NO FILTER | NYT TV-PROGRAM i 2019