GOODIEBOX | BEAUTY AROUND THE WORLD (BEGRÆNSET ANTAL!)

JEG FORFØLGER MINE DRØMME TRODS FORÆLDRENE ER IMOD DET!

Hey Guys! Mine Honeybees! Nu skal bloggen opdateres, så I ved, hvad der sker med mig! Hvis man har fulgt godt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her – Da jeg er lidt en Snap-konge), befinder jeg mig ikke i Danmark! Jeg har været her snart i en uge og det er fuckin’ lækkert! Jeg gad ikke bruge tiden på at holde styr på alle mine #some, men jeg er som sagt snap-kongen og med jer trofaste følgere mere end mine insta-følgere, så har jeg snappet min rejse til LOS ANGELES! Jeg har været her mere end 10 gange i mit liv, da min mormor og størstedelen fra min mors familie bor herover i Californien. Nu har jeg haft nogle års pause herfra, men før i tiden var jeg herover næsten hvert år. Det er 5 år, siden jeg har været her! Hold da op, det er skønt at være tilbage, og jeg har besluttet mig at tage tilbage allerede efter nytår og arbejde mere. Hvad laver jeg her?! Nu skal I høre…

Jeg er faktisk her i California af flere årsager, men størstedelen pga. nogle modeljobs, som jeg er velsignet at have fået tilbudt. Headhuntet af nogle af de største og mest anerkendte fotografer i Los Angeles. Jeg er bl.a. her for at tjene gode kaching til bankkontoen og så bare hjem igen, men jeg har lavet en ferie ud af det, så det er perfekt! Der skal skydes noget undertøj- og swimwear og en 3. ting som jeg overrasker jer med senere!

Trods mine forældre ikke bryder sig om, at jeg render rundt og arbejder som model i ny og næ i Asien og nu i USA (Jubii!), da de mener, at det er en ustabil branche, så giver jeg dem ret, men det er da alle former for showbizz, også hjemme i DK. Nu griber jeg bare de fede chancer jeg får i livet og nyder dem og får løn for det. Det kan jo ikke blive bedre! Mine forældre er bange for, at jeg bliver grebet af en modeldrømme og får lyst til at flytte væk fra DK. De ønsker mig blot et roligt og stabilt liv, men jeg elsker udfordringer og oplevelser og gennemføre min lange to-do-liste, hvilket jeg har fået krydset mange ting af efterhånden.  Jeg opdaterer mere herfra, når det er! Jeg sidder lige i bilen på freeway på vej til Newport Beach!

Ps. Måske finder jeg kærligheden herover og aldrig kommer tilbage haha… Det er mit mål også haha. Wish me luck!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | BEAUTY AROUND THE WORLD (BEGRÆNSET ANTAL!)