GOODIEBOX | THE HI & BYE BOX

JEG OVERVEJER AT SLETTE MIN BLOG, SNAPCHAT, YOUTUBE ETC…

Foto: Preen Photography

Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Ja, I tænker, hvor f**k har jeg været henne på bloggen?! Jeg tog et langt break fra sociale medier, og det burde du også gøre. Først var det en pause fra bloggen og efterfølgende Snapchat, og dernæst Facebook-siden og lidt Insta og Youtube. Nu er det 2 måneder siden, at jeg har været aktiv på min blog! VILDT! Manden, der har blogget i årevis, siden I fik kendskab til mig, forsvandt bare på bloggen… Efter en lang pause fra bloggen, fik jeg igen lyst til Facebook, hvor jeg har haft lyst til at slå mine sommer billeder op, der gjorde mig glad. Jeg slog nemlig ting op, fordi jeg havde lyst og ikke fordi det var arbejdsrelateret. Jeg endte med at få meget lyst til insta post igen!

Når man arbejder som social media manager for flere brands (noget som jeg ikke snakker om), hvor man styrer virsomheders sociale medier såsom insta profiler og facebook sider, mister man med tiden interessen for sine egne profiler, og det bliver til sidst for meget i ens hverdag, og jeg har gjort det her i årevis. Jeg blev træt af sociale medier, som skulle fylde meget i min hver dag. Jeg var nemlig aldrig tilstede. Jeg har en arbejdstelefon og en privat, og mit hoved var altid begravet ned i disse to på skift, og selv mine venner synes, at det har været for meget. Mit job som social media manager er noget, som jeg er tys tys om, fordi ingen skal vide, at jeg står bag diverse post fx hver anden dag på et site, og straks bliver disse posts associeres med mig, hvis folk vidste det, da de skal forholde sig kun til produktet. Jeg er dygtig til disse jobs, og det er nok, derfor de har hyret mig i så mange år, og de anbefaler mig til nye virksomheder, og derfor jonglerer jeg med mange jobs i dag. Det er et krævende job, og nogle gange føler jeg mig kvalt, fordi jeg føler, at jeg forsømmer mine egne sociale medier – nemlig at jeg forsømmer alle jer, der følger mig i så mange år.

Ikke misforstå mig, for elsker jeg mine jobs, og jeg er stensikker på, at flere influencers derude vil elske at have mine jobs. Det er ikke nemt at blive så en, og det kræver man er god til planlægning og struktuering af sit arbejde. Derudover jonglerer jeg med firma-træning og helt almindelig personlig træning, som jeg er åben omkring, men firma-træning er også noget, som jeg aldrig deler, for de er guld jobs, som folk vil slås om, da det er svært at komme ind i gamet. Det samme gælder som social media manager. Jeg er også vildt happy for de ting, som jeg laver i dag, og jeg kan ikke ønske mig andet lige pt. Jeg har nu lært efterhånden, at jeg holder tingene for mig selv, og ikke engang mine venner ved, hvad jeg laver på 1 hel dag. Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg er begyndt at meditere igen, og den lang pause fra bloggen har givet mig en åbenbaring. Jeg hev stikket ud, mens verden var lort. Jeg havde et slemt break-up for nogle måneder siden, og siden har jeg bare taget vare på mig selv. Nu hvor alting spiller for mig, kommer de altid rendende tilbage, men denne gang takker jeg nej. Det samme med venner. Jeg har efterhånden fået en del venner, men kun få kommer tæt på mig, og jeg giver altid folk chancer, men på det seneste har jeg indset, hvor mange folk udnytter mig for at komme dem tilgode, og jeg har måttet sige fra. Det samme med min eks. Jeg tror, at jeg er snart klar til at dele med jer omkring mit turbulente forhold og personen, der har gjort mig svag i lang tid, men faktisk også stærkere end nogensinde før, som jeg er i dag!

Som jeg har delt på insta for 2 måneder siden, så har jeg fundet en indre ro i mig selv… En fin balance i livet med mit liv, hvad angår arbejde, karriere, kærlighed, familie og venner… Jeg har aldrig haft det bedre… Det var lige en update omkring, hvorfor jeg forsvandt på bloggen, og hvad jeg foretager mig i dag… Nu er jeg stærkt tilbage på bloggen, og jeg glæder mig til at dele mine tanker i ny og næ, når jeg har lyst! Ha’ en skøn aften, og vi ses i næste blog-indlæg, og lad os tale om andre ting. Bl.a. om vedkommende, der har knust mit hjerte!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | THE HI & BYE BOX