KONKURRENCE: TØR DU POSTE ET BILLEDE UDEN MAKE-UP? | NIVEA

JEG ER TIL MIN FØRSTE GRØN KONCERT SOM REPORTER LIGE NU!

Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg er til min allerførste Grøn Koncert lige nu med pressen, hvor jeg skal agere som reporter og fange de glade danskere til denne en-dags festlige musik festival her på Amager! Der er så mange musikk festivaler hver sommer, og hvilken en skal man dog tage og vælge?! Der er Roskilde Festival, Vi Elsker 90’erne, Musik i Leje, Tinderbox, ABC Beach Party etc. Men er Grøn Koncert god? Jeg er dog ikke et festival menneske, da jeg er ret sart mht. mine toiletbesøg (haha), men jeg elsker festivaler nu pga. Vi Elsker 90’erne fra sidste år og i år, så jeg er open-minded og mindre sart nu! Grøn Koncert afholdes hvert år og er en af de største musik festivaler, og de rammer flere områder i år, og i dag rammer de for første gang her på Amager (Tiøren – ved Amager Strandpark), og senere på måneden i Valby og andre steder i DK. I kan se deres program: HER.

Der er en mega fed stemning hele dagen, og jeg har snakket med så mange glade mennesker, og jeg er dybt taknemmelig for at være med pressen i dag og oplever med skønne mennesker i VIP området. Jeg er dybt overrasket over de store og overraskende rene toiletter med store spejle, borde, og masser af sæbe og toiletpapir der er. Plus der er mikroovn til folk, der skal varme deres mad i presseområdet, og pressenområdet er blevet sørget så godt for os med masser af drikkelse og snacks osv.

Og blandt publikummet er der masser af hyggelige mad-boder og glade folk og generelt GOD musik hele tiden. AQUA gav den gas, og Joey Moe, Plake, DAD etc. Alle er i god festival-humør og det lød til, at de fleste glæder sig til Lukas Graham i aften, som er aftens hovednavn! Jeg kan varmt anbefale GRØN KONCERT! I kan se mig hygge på snapchat allermest ellers også på InstaStory! God aften, Guys! Min Vlog fra denne dag kommer i løbet af ugen! Xx

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: TØR DU POSTE ET BILLEDE UDEN MAKE-UP? | NIVEA