FIND DEN PERFEKTE BALANCE I LIVET...

GOODIEBOX | #INSTAFRIENDLY

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i slutningen af sidste måned, for det er den nyeste GOODIBOX, og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet hedder ‘InstaFriendly!’ denne gang, og alle produkterne er lækre. Se nederst i indlægget. Jeg har taget hul på alt, og jeg elsker dem! Der er 10 dage tilbage, så forsvinder denne lækre GOODIEBOX! Den bliver udskiftet med en anden, så skynd Jer. Dens værdi er 610 kr. i denne omgang!

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


 

Boksen indeholder følgende:

  • EVOLVE BEAUTY HYALURONIC SERUM

Vejl. udsalgspris 102 kr.

Hvis du ikke allerede kender vidunder-ingrediensen hyaluronsyre, er det vist ved at være på tide :) Og derfor får du dette skønne serum fra Evolve Beauty, som er sprængfyldt med hyaluronsyre, granatæbleekstrakt og rosenvand. Hyaluronsyren binder fugten i huden, hvilket gør, at din hud vil stråle af glæde og være ekstra #instafriendly. Påfør serummet før din dag – eller natcreme på afrenset hud.

  • COMME DEUX #DISCOSKIN

Vejl. udsalgspris 199 kr.

Med #DISCOSKIN fra Comme Deux kan du disco all day! Denne skønne holografiske ansigtsmaske vil både gøre noget godt for din hud – men også for dit instafeed ;) Masken indeholder mandelsyre og glycerolgel, som virker eksfolierende samt super fugtgivende på din hud. Påfør et tyndt og jævnt lag, lad masken virke i 10 minutter og fjern derefter med lunkent vand. Hvis du skal opholde dig i solen efterfølgende, anbefaler vi, at du bruger SPF 30 for at beskytte din dejlige hud.

  • UOGA UOGA MOON PATH NATURAL HIGHLIGHTER

Vejl. udsalgspris 111 kr.

Findes der noget mere #Instafriendly end en highlighter? Ikke hvis du spørger os! Så selvfølgelig skal du have en lækker en af slagsen. Denne silkebløde highlighter fra Uoga Uoga giver din hud en naturlig glød på nul komma fem. Anvend den på dine kindben, øjenlåg eller hvor end dit hjerte begærer. En ting er sikkert – den får lyset til at falde helt perfekt på dine toplækre instabilleder! Og ikke nok med det, så er den 100% naturlig.

  • AMIKA BOMBSHELL BLOWOUT SPRAY

Vejl. udsalgspris 99 kr.

Big hair, don’t care! AMIKA Bombshell blowout spray gør præcist, hvad den lover. Den giver volume, tekstur og skinnende lokker! Det smukke og farverige design giver et ekstra farvepift til både badeværelset og Instafeedet ;) Spray produktet i håndklædetørt hår, start fra hårrødderne ud til spidserne, og føntør derefter dit skønne hår. Produktet kan også bruges i tørt hår som en styling spray, for at give dit hår et friskt og beachy look.

  • MESAUDA MILANO BACKSTAGE LIPSTICK

Vejl. udsalgspris 99 kr.

The glossier, the better! Matte læber har været en kæmpe trend de sidste par år, men nu er det tid til at vinke farvel til det matte look og sige velkommen til glansfulde læber med ekstra shine. Så fyr op for glossen, og skab det perfekte #instafriendly makeuplook med denne lækre gloss fra Mesauda. Dens langvarige glanseffekt giver et poleret finish og en ekstrem smuk glans. The gloss is back, babe.


NB! Jeg kan varmt anbefale alle produkterne, og det er 100% mine egne meninger, og du kan få dem alle lige nu til ingenting. Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Bestil din egen her: GOODIEBOX


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND DEN PERFEKTE BALANCE I LIVET...