VIDEO: JEG HAR TAGET VEGANERUDFORDRINGEN!

VIDEO: Beautyshelfie! Min makeup-samling + Beauty Tips & Must-Haves!

image1 (19)

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt derude, og I får en god start på ugen. Jeg arbejder utrolig meget i sidste uge og i weekenden, og der bliver også travlt i denne nye uge, plus jeg får mine forældre på besøg her i København fra i dag af efter arbejde. I weekenden har jeg også været en del sammen her i Kbh med min bror og nevø (hans søn), hvor vi har nydt vejret en del gange med hans søn. Min dejlige nevø, som jeg forguder og elsker at tilbringe tid med ham. Det er dejligt med familie tam tam for tiden, og vi alle har det godt.

Jeg vil starte ugen med en video på min blog, som jeg håber, at I vil tjekke ud. Det er en video, som er lavet i samarbejde med Goodiebox Denmark, hvor de kommer på besøg og spørger mig om nogle spørgsmål. Fx. Er der et bestemt makeup produkt, som du aldrig vil bruge? Hvad er dit bedste skønhedstip? Etc. Det er en kort video, som vi har lavet for noget tid siden tilbage, som jeg vil dele med Jer på bloggen og min Beauty YouTube Kanal: Sy Lee (Official).

I får nemlig et smugkig af min makeup/beauty samling i videoen, hvor jeg deler med Jer mine beauty must-haves of all time, som jeg ikke kan være. Bl.a. mine contour palletter, som I kan se forneden. Jeg linker lige produkterne i indlægget, hvis I selv vil have fat i dem. Hvis I kan tænke Jer en video kun omhandler min makeup-samling, kan I lige sige til og evt. efterlade en kommentarer under YouTube videoen: HER!


Abonner min YouTube Kanal – KLIK HER.

Se med her! Et smugkig af min makeup-samling…


Min makeup organizer, som mange har spurgt mig, hvor den er fra. Den er fra MOSBOX. Jeg er virkelig glad for den. Top-kvalitet og den er så flot. Jeg kan ikke undvære en organizer, for det er nemmere at holde styr på makeuppen.

Unavngivet

BS1

BS


Mine must-haves i videoen ‘Beautyshelfie’:

(Videoen er lavet i samarbejde med: www.goodiebox.dkhttp://goodiebox.dk/unboxhappiness/category/beautyshelfie/ – Goodiebox sammensætter lækre skønhedsprodukter hver måned i en goodiebox, som bliver leveret til din dør for kun 119 kr. + fragt (ingen binding!), og man sparer utrolig mange penge.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JEG HAR TAGET VEGANERUDFORDRINGEN!