MYPROTEIN | SPAR 33%! LAST CHANCE!

SKAL JEG LAVE TV IGEN? | SNIGPREMIERE PÅ PARADISE HOTEL 2018

Foto: Camilla Preen Photography

Foto: Preen Photography – Sy Lee, Snigpremiere på Paradise Hotel 2018

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har haft alt for meget om ørerne, og jeg havde brug for et langt break fra #SoMe. Dog var jeg meget minimalt på InstaStory og snappen for at opdatere Jer lidt undervejs, hvorfor jeg var væk eller var så lidt aktiv. Som I ved, så har jeg ændret mit liv drastisk sidste år, og jeg har aldrig følt mig så godt tilpas med mit liv som i dag. Jeg er nu glad for min tilværelse og mit liv, og hvad jeg laver og står for i dag. Der er sket meget, siden I har fået kendskab til mig for 7 år siden. Tiden flyver! Jeg får tit spørgsmålet: “Sy Lee, ser man ikke dig snart på skærmen igen?”. Jeg har med vilje holdt mig væk fra TV i mange år af mange personlige årsager, og jeg var heller ikke klar til at lave TV dengang i så en ung alder dengang, hvilket jeg har indset i dag. Jeg var alt for sårbar dengang og var slet ikke klar til at åbne mig op sådan for hele DK på TV, var nok det dummeste træk, men man kan sidde her og være bagklog. Jeg skulle aldrig have lavet TV, før jeg fik styr på mig mentalt og mit liv dengang. Alt var så rodet, og jeg gennemgik alt for mange personlige ting, der gjorde mig trist, og den triste bobbel sprang og resulterede i jagten jeg efter en bedre tilværelse og i håb om at blive mere accepteret. Jeg troede, at TV og fame ville gøre mig lykkeligere, men jeg tog fuldstændig fejl. Jeg var ikke glad, og jeg nød ikke min tilværelse, og de fede muligheder, der kom forbi min vej. Jeg var blot tilstede, fordi det var mit “job” og “presset” fra omverdenen stræbede jeg på at være perfekt og levere varen hver gang – nemlig at være den her perfekte person. Mange år efter gik det op for mig, at ingen er perfekte, og jeg er langt fra perfekt og jeg bliver det aldrig, og det er OK. Det uperfekte gør os unikke. Jeg har gennemgået mange personlige ting med familien, kærligheden og sidst mit helbred, der ramte mig hårdt sidste år, som gav mig en åbenbaring: Jeg skal tage bedre vare på mig selv.

Jeg valgte at ændre mit liv 180 grader, og i dag lever jeg i nuet, og jeg omringer mig med varme og positive mennesker, der vil hinanden det bedste og har ingen bagtanker. Reelle mennesker. Mennesker, som jeg hører fra, når de ved, at jeg har det skidt og ikke kun, når jeg skal til røde løber og de kan være min plus one eller de vil udnytte mig og mit netværk. Jeg skiftede de “dårlige” venner ud, og jeg tog afstand til den overfladiske kendisverden. Jeg skider på omverdenen, og hvad andre går rundt og laver, og jeg går hermed op i andre ting, end jeg gjorde før. Jeg fokuserer på at få et bedre liv og en bedre tilværelse ved at give mig de ting, som jeg fortjener, og overskud har jeg i dag, og det føles skønt! Et trygt og lækkert hjem og en bil og overskud til at rejse, når jeg har lyst. Et overskud, som jeg knoklet hårdt for end at lege en kendis i medierne konstant. Jeg mangler ikke noget i dag, og jeg har de rette mennesker i mit liv, og det er nok for mig i dag. Jeg har ikke lyst til at dele mine private personlige årsager i detaljer, men jeg var ikke mentalt klar til at være en offentlig person og at lave TV dengang, og det har ramt mig hårdt i mange år, og jeg kommer nok aldrig over de ting, der har ødelagt mig på mange områder i mit liv. Konsekvenserne af at være kendt ansigt har sat sit præg i mit liv.

I dag er jeg mere afklaret og jeg er bevidst om, hvad jeg vil, og jeg er meget omhyggelig, hvilke projekter eller mennesker, som jeg arbejder med. Trods jeg er blevet ældre, husker mange mig stadig som den skøre og underholdende realitystjerne, og det er dét, der er problemet. Der kommer altid de forkerte TV-tilbud, og jeg må være ærlig, at jeg vil heller undgå at lave TV end at lave noget, der ikke passer ind i mit liv og mig som person i dag. Jeg har ikke lyst til at påtage mig nogen rolle eller et koncept, som jeg ikke kan stå inden for, og jeg har heller ikke behov for at lave TV længere. Man kan være kendt eller anderkendt på andre måder i dag, og det føles skønt at opnå det sidstnævnte. I ser mig leve igennem den røde løber og medierne, men jeg lever langt fra det liv. I dag lever jeg et dejligt og stabilt liv og tager en dag ad gangen, og jeg nyder nuet og alle de fede muligheder på min vej. Dermed har jeg valgt i år at omfavne de fede muligheder på min vej og koncentrere om at udvide mit business og expand mit brand, altså mit navn, i andre kontekster. Jeg har takket ja til nogle projekter i år, og jeg er stensikker på, at det kun bliver godt på alle måder, for de passer til mig og den person jeg er i dag.

Jeg ved, at mange af jer ønsker at se mig på skærmen igen, men sålænge der kommer de forkerte tilbud, bliver det fortsat et nej. Hvis det rette tilbud kommer, så måske, men det må tiden vise…

Jeg har overskud i dag til at nyde de sjove og fede events, som jeg kommer til. Her ser I mig som den gamle reality-veteran hygge til snigpremiere på Paradise Hotel 2018Hotel Crown Plaza bl.a. med Ekaterina Andersen. Det var et superhyggeligt event, som TV3 havde stablet op, og jeg nød at se de nye paradisoer udfolde sig på skærmen.

20180228_102416

Foto: Sy Lee, Ekaterina Andersen – Snigpremiere på Paradise Hotel 2018, TV3.

airbrush_20180228213333 20180227_220110dsc_3200 dsc_3169 dsc_3177

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MYPROTEIN | SPAR 33%! LAST CHANCE!