SKAL JEG LAVE TV IGEN? | SNIGPREMIERE PÅ PARADISE HOTEL 2018

NIVEA: HADER DU KROPSBEHÅRING?! KROPSBABERING PÅ INGEN TID!

 (sponsoreret)

img_20180329_091007_979

Hey Honeybees! Guys, Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, hvor begejstret jeg har været for dette smarte hårfjerningskit fra NIVEA! I dag vil jeg dele med Jer, hvordan jeg fjerner hår på kroppen. Kropsbehåring er ikke lige mig, og selvfølgelig er det en naturlig ting at have hår på kroppen, men der er visse steder, som jeg helst vil være fri for dem! Hvis jeg kunne vælge, var jeg glat som en ål over det hele, men sådanne er vi mennesker ikke skabt. Heldigvis er jeg fra asien, og de fleste asiatiske er ret heldige, at vi ikke får så meget hår i forhold til andre. Mit store projekt hårfri ‘all over the place’ skal nok i gang på et tidspunkt, men tanken om hårfjerningslaser skræmmer mig, MEN på et tidspunkt skal jeg til det. Jeg har dog fået laser før ved armhulerne, og jeg får ikke rigtigt hår der i mange år. Så rart!

Men NIVEA MEN har udviklet disse tre lækre shaving produkter NIVEA MEN Protect & Care Shaving til mænd (og jeg er sikker på at kvinder også kan anvende dem! Jeg fjerner også hår med lady stuff, and it works haha…) og de tre produkter her er vildt gode! Jeg var træt af mine tidligere barberingsprodukter røg hurtig af, mens jeg var i bad, så jeg måtte påføre produktet igen på kroppen, hvor der skulle fjernes hår. Disse nyheder bliver altså siddende på kroppen, mens jeg er i bad og barberer mig! Jeg sparer tid og det er så nemt. Jeg har brugt dem nu  i snart 4 uger, og de gør min kropsbarbering meget meget nemmere! Det hele går så hurtigt og de efterlader min hud silkeblød og jeg får INGEN knopper! YES!


NIVEA MEN gør kropsbarbering til en kunst!


img_20180329_091007_980

Til fyrene derude, der er udstyret med en macho behåret brystkasse eller har en del hår på ryggen eller generelt andre steder på kroppen, men I foretrækker det glat, så vil I elske disse tre barberingsprodukter fra NIVEA MEN Body Shaving Serie!

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at barbere din krop! Brug enten selve barberingstick, NIVEA MEN Protect & Care Shaving Stick og påfør produktet på håret, og produktet bliver altså siddende i badet, vupti og skrab. Eller anvend NIVEA MEN Protect & Care Shaving Gel, som gør det nemt at glide med skaberen, og den er skånsom for huden. Til sidst påfør NIVEA MEN Protect & Care After Shave Lotion, som efterlader huden silkeblød og ingen rødme og hudirritationer. Så nemt og simpelt! De koster kun 49,95 kr. pr. stk. Jeg kan varmt anbefale dem, og ens kropsbarbering har aldrig været nemmere og hurtigere. Jeg er vild med at selve barberingstick bliver siddende på kroppen, mens man er i bad, så kan man skrabe uden at påføre mere produktet på, mens vandet løber. Gelen er også god, da skraberen kører glat igennem og hårene ryger helt af fra hårroden. Lotion er et must-have, da ens hud bliver overdrevet silkeblød!

dsc01340img_20180329_091007_982img_20180329_091007_983

img_20180329_091007_981

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL JEG LAVE TV IGEN? | SNIGPREMIERE PÅ PARADISE HOTEL 2018