NEW IN! GOODIEBOX | THE NEW YORKER | SKYND JER!

MYPROTEIN | SPAR 33%! LAST CHANCE!

img_9821

myprotein-collage-marts-2017


1. MYPROTEIN PERFORMANCE HÆTTETRØJE MED LYNLÅS TIL MÆND – BLÅMELERET: HER | 2. MYPROTEIN TAG SHORTS TIL MÆND – BLÅ: HER | 3. MYPROTEIN KOMPRESSIONS STRØMPER: HER | 4. MYPROTEIN SØMLØS ¼ ZIP TOP TIL HERRER – MØRKEGRÅ: HER | 5. MYPROTEIN HOLDALL SPORTSTASKE – SORT: HER | 6. MYPROTEIN KORTÆRMET HERRE PERFORMANCE TOP – GRÅ: HER


Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. I ved jo efterhånden, at jeg elsker rende i sportstøj til dagligt og det bliver jeg også nødt til pga. mit arbejde med fitness. Men jeg foretrækker smart moderrigtigt og lækkert sportstøj i topkvalitet. Som I kan se på billedet, har jeg den blå trøje på fra Myprotein og billederne fra dette shoot med den dygtige fotograf ‘Svilling Foto’, der også har skudt bokseren Patrick Nielsen fornyligt lige efter mig, kommer meget snart på bloggen! Myprotein har lækkert sportstøj til kvinder og mænd. Jeg vil ikke have, at I går glip af deres CRAZY UDSALG lige nu! Samt I kan spare 33% på ALT tøj til mænd og kvinder med min rabatkode: “MPMSYLEE” I DAG! SIDSTE DAG I DAG!

SPAR 33% yderligere på alt Myprotein tøj!

33% RABATKODE: ‘MPMSYLEE’ – KLIK HER!

Det er nu du skal slå til, hvis garderoben skal opdateres. Eller hvis du skal have nyt kosttilskud eller træningsudstyr. Det er et godt kup i dag, og det vil være synd ikke at slå til i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN! GOODIEBOX | THE NEW YORKER | SKYND JER!