MY BIRTHDAY - TAK FOR ALLE LYKØNSKNINGERNE!

NEW IN! GOODIEBOX | THE NEW YORKER | SKYND JER!

dsc01321

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid og I kommer godt ind i den nye uge! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i slutningen af sidste måned, for det er den nyeste GOODIBOX, og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet hedder ‘The New Yorker!’ denne gang, og alle produkterne er så lækre. Se nederst i indlægget. Jeg har taget hul på alt, og jeg elsker dem! Der er 10 dage tilbage, så forsvinder denne lækre GOODIEBOX! Den bliver udskiftet med en anden, så skynd Jer. Dens værdi er 789 kr. i denne omgang!

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


dsc01325 dsc01324dsc01326 dsc01327 dsc01328 dsc01331


GOODIEBOX – THE NEW YORKER indeholder således:

Laritzy, NUE palette, vejl. udsalgspris 310 kr.

  • Denne øjenskygge palette er simpelthen smuk og to die for! Denne vil give dig et rigtige New Yorker makeup looks til hverdag eller fester! Jeg elsker varme farmer som disse her!

Benefit, Hoola Bronzer, vejl. udsalgspris 305 kr. for 8 g.

  • Denne berømte bronzer er utroligt populært blandt beuaty gurus og er blevet rost til skyerne og den er sandeligt også en killer bronzer. En af de flotteste bronzer, der er derude, og jeg har altid været en kæmpe fan af makeup brnadet Benefit, som aldrig slår fejl hos mig.

Manna Kadar, Liplocked Priming Gloss Stain, Lucky – vejl. udsalgspris 150 kr.

  • Jeg elsker farver som disse, og I kender mig efterhånden for mine mange nude colors og rosa. Denne her langtidsholdsbar lip gloss er så smuk og passer til alle makeup looks.

Miqura, Premium Bubble Mask, vejl. udsalgspris 59 kr.

  • Bubblemask er blevet utroligt populært sidste år, og de er stadig et kæmpe hit. De bubler mens man har dem på, og de fjerner snavs og makeup, og de giver ansigtet en omgang detox!

Origin, Ginzing Refreshing Eye Cream, vejl. udsalgspris 245 kr. for 15 ml.

  • Jeg er klmpe fan af skønhedsmærket Origin gennem mange år, og denne øjencreme er kommet i travel size, men den er drog i brug og jeg elsker den! Jeg har brugt den hver dag og den opfrisker mine øjne og fjerner mine dybe trætte poser!

NB! Jeg kan varmt anbefale alle produkterne, og det er 100% mine egne meninger, og du kan få dem alle lige nu til ingenting. Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Bestil din egen her: GOODIEBOX

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY - TAK FOR ALLE LYKØNSKNINGERNE!