KENDT ELLER EJ! DET ER IK’ OK!!! | ZULU AWARDS 2018

#STOPHATECRIME | JEG ER TILBAGE OG HAR FÅET NOK! MINE VENNER BETYDER ALT!

af5c18f6-9859-48ea-9d78-1454bc8c2966

Foto: Sy Lee & Nikita Klæstrup – ZULU Awards Festival 2018  – Per Arnesen / TV 2

Hey Honeybees! Så er jeg tilbage, Guys! Jeg havde brug for at koble fra omverdenen siden den ubehagelige episode til ZULU Awards onsdag i sidste uge! Næsten 1 uge pause fra #SoMe! Næsten alt! Begrænset som muligt. Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg var til Zulu Awards Festival 2018 i onsdag, som blev afholdt i Royal Arena, hvor jeg delte min oplevelse + den ubehagelige episode på bloggen (Læs: HER). Jeg gik i selvsving, og jeg var dybt ulykkelig og ked af det. Jeg følte bare, at den verden hvor jeg burde kunne føle mig tryg og tilpas og lidt mere “accepteret” af andre entertainere, blev taget fra mig. Normalt kan jeg føle mig tryg i disse omgivelser, om folk bryder sig om mig eller ej, så burde alle give plads til hinanden. Kort sagt, så blev jeg trist og ked af det, og jeg havde brug for et break for alt. Mennesker, FB, Instagram etc. generelt en form for kontakt med omverdenen så meget som muligt. Jeg aflyste også alle aftaler og møder til modeugen i sidste uge, for jeg orkede simpelthen intet end bare passe mig selv. Jeg vil dog gerne sige tusind tak til alle de søde beskeder. Tusind tak for jeres omsorg. Jeres beskeder og ord betyder alt!

Jeg er nået til det punkt i mit liv, at jeg er træt af #hatecrime. Det er nået min grænse for længst! Det er ikke første gang det her sker for mig. Jeg kan remse utallige episoder i mit liv, og jeg har endda holdt de fleste for mig selv. Dengang følte jeg, at det var tegn på svaghed, hvis jeg delte så noget med jer. Jeg ville ikke have, at disse haters skulle se, at jeg var berørt eller påvirket af det i den grad.

Jeg glemmer aldrig deres ansigter. Hver især af dem. Jeg hader dem ikke. Jeg har ondt af dem, fordi de ikke ved bedre. Jeg glemmer aldrig det overfald ved Nørreport Station midt på dagen, hvor de forbigående bare ignorerede to fyre, der prøvede at overfalde mig! Ekstrabladet fik mig overtalt til at vise og fortælle jer alt om hændelsen lige ved stedet. (Læs: HER!).

#HateCrime har nået min grænse for længst i mit liv. Jeg finder mig ikke i det mere. GO’ Morgen Danmark vil gerne tale om hatecrime, men jeg udleverer ingen navne i denne omgang, for denne kendis og vedkommendes crew skal vide, hvis det sker igen, så går jeg gerne igennem shitstorm i medierne og levere dem alle i GO’ Morgen Danmark. Deres musikkarriere er på spil, og jeg har intet at miste. Tænk over det.

#STOPHATECRIME

Hatecrime skal stoppes. Det skal ikke finde sted. Det kan køre folk psykisk nede og medføre sygdomme og dødsfald. Ja, det kan gå så vidt!

“Manglende accept bidrager til dårligt helbred. Offerne har sværere end andre ved at navigere i fællesskaber og hos offentlige myndigheder, og især unge overvejer oftere selvmord end deres jævnaldrende.”

Tænk Jer om, hvordan I behandler jeres medmennesker. Valg af ord og handlinger. Mobning og hatecrime kan ødelægge et menneskeliv.

Jeg har ikke kun en kamp for at kæmpe om at være mig selv. Jeg kæmper for os alle. Jeg kæmper hver dag med familien, omverdenen og nu også underholdningsbranchen for at blive accepteret, som jeg er… Find jer ikke i at blive krænket. #StopHatecrime #StayTrue

Derfor elsker jeg mennesker højt, der accepterer mig for den jeg er. Der skal ikke så meget til. Jeg elsker min familie overalt på jorden, men mine venner betyder alt for mig. Mine venner der står ved mig som person, der støtter mig og accepterer mig for den jeg er. Disse venner betyder alt for mig… Jeg elsker Jer alle, der accepterer alle typer mennesker på denne jord. Alle har ret til at være den de er.

Everyone derserve love and to be loved.

e24a6d4e-0ca6-4c0b-bd34-2ad54f792c97

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) – Tusind tak til mit glam squad. Hair done: By Sasha. Makeup: Myself & By Sasha. Outfit: Specielt skræddersyet af designer Christina Uhrbak.

Follow

1 kommentar

  • Torben

    Ingen har fortjent hate crime. Jeg hørte dig i radio24syv og fik helt ondt i maven over hvad du har været igennem. Sidder bare med en klump i halsen og synes du har håndteret det uretfærdige hate-crime angreb flot. Jeg kan sagtens forstille mig hvor svært det er at anmelde til politiet. Jeg håber at du, uanset hvordan det hele ender, går ud af situationen som endnu stærkere og endnu sejere. God weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENDT ELLER EJ! DET ER IK’ OK!!! | ZULU AWARDS 2018