#STOPHATECRIME | JEG ER TILBAGE OG HAR FÅET NOK! MINE VENNER BETYDER ALT!

NEW IN! GOODIEBOX | CHEER UP! SKYND JER!

20180208_192121

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i starten af mdr., og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet hedder ‘Cheer up!’ denne gang, og alle produkterne er så lækre. Se nederst i indlægget. Jeg har taget hul på alt, og jeg elsker dem! Der er 1 uge tilbage, så forsvinder denne lækre GOODIEBOX! Den bliver udskiftet. Dens værdi er 1035 kr. i denne omgang!

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


20180208_19222120180208_19240120180208_193436

GOODIEBOX – CHEER UP! indeholder således:

  • Figs & Rouge, vejl. udsalgspris 255 kr.

Jeg er dybt forelsket i det her natserum. Den er fantastisk! Den minimerer alle mine porer og får min hud til at være så smuk og lækker dagen efter!

  • Carmex, Original Lip Balm, vejl. udsalgspris 41, 95 kr.

I kender mig efterhånden. Jeg hader tørre og sprukne læber, og min elskede Carmex redder mig hver gang. Jeg har altid Carmex på lageret!

  • Balance Me, Radiance Face Oil, vejl. udsalgspris 350 kr. for 30 ml.

Jeg elsker ansigtsolier! Følger I godt med på snapchat og Instagram, ved I, at jeg poster tit mine mange ansigtsolier. Jeg får simpelthen tør hud om vinteren, og februar mdr. er så kold, at jeg elsker en god olie. Den her kan varmt anbefales, og det er et lækkert mærke, som jeg har fået kendskab til via min GOODIEBOX!

  • Coolcare, Dry Brush Body, vejl udsalgspris 119 kr.

Tørbærstning til kroppen gør huden silkeblæd og glat. Den gør ens hud silkeblød og frembringer glød og energi igen! Perfekt inden påføring af din body lotion, selvbruner eller inden du hopper i solarium, hvis det er.

  • Sleek Makeup, Créme To Powder Blus, udsalgspris 70 kr.

Sleek Makeup er et brand, som jeg elsker og har meget af derhjemme. Denne her blush er simpelthen smuk og pigmenteret! Dup med fingrene og fremhæve dine kinder. Man kan anvende fingrene eller en pensel med den her lækker blush.

  • Suntar, GUM Soft Picks Advanced, small. Vejl. udsalgspris 45 kr.

Har du også tandstikker i tasken eller pungen?! Jeg har altid. Man ved aldrig, om man har noget mellem tænderne, når man sidder på cafe! Dem her er vildt bløde og elastiske, og jeg kan varmt anbefale dem, da de er skånsomme for tænderne.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#STOPHATECRIME | JEG ER TILBAGE OG HAR FÅET NOK! MINE VENNER BETYDER ALT!