CELEBRATION | DET ITALIENSKE KØKKEN

MY BIRTHDAY – TAK FOR ALLE LYKØNSKNINGERNE!

 

facetune_27-02-2018-11-09-36

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Så er jeg back on track with my #SoMe! Jeg havde lige brug for et mini break fra sociale medier siden min fødselsdag i sidste uge. Det er sundt med pasuer fra sociale medier, som jeg altid siger! Tusind tak for alle jeres lykønskninger på min fødselsdag på diverse #SoMe. Alle jeres fødselsdagshilsner varmer mit hjerte! Jeg har dog ligget meget syg op til min fødselsdag også efterfølgende i over 2 uger. Jeg er ved at komme oven på igen!

Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg blev fejret af min allerbedste ven Rune Borup på min fødselsdag, hvor jeg overraskede ham ugen før på hans fødselsdag, og så var det hans tur ugen efter. Vi tog på en ny restaurant ‘IBU’ i København, hvor de laver de lækreste retter fra de to asiatiske lande Singapore og Malaysia, og jeg er så vild med det! Alt var så lækkert og gode drinks og maden smagte simpelthen delicious! Det var den perfekte, og jeg fik også gode gaver ved siden af fra Rune, mine forældre, min bror osv. TUSIND TAK!

Jeg vil hurtig sige TUSIND TAK for alle fødselsdagshilserne igen, og jeg håber, at I har det godt! Nu er jeg blevet et år ældre, og formentligt også klogere på livet og mere fornuftig med mine valg. Jeg har fået de vildeste oplevelser på i dette liv indtil videre, og jeg har også lært meget både af mine opture og nedture, som har gjort mig stærkere. Jeg har fået gennemført meget af min to-do-liste indtil videre og opfyldt nogle store drømme, men jeg har dog et par stykker tilbage! Et af dem at gå tidligt på pension som en ung DIVO! Haha… Man må godt drømme stort! Jeg vil ikke spilde min tid længere på pjat og fjolleri samt negative energi og mennesker, men blive ved med at få opfyldt nogle BIG DREAMS! YOU CAN IF YOU WANT TO! JEG ELSKER JER ALLE SAMMEN, DER STØTTER MIG!

Her er et par billeder fra min fødselsdag:

dsc01318 dsc01319 dsc01320 dsc01308 dsc01309 img_0137

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELEBRATION | DET ITALIENSKE KØKKEN