LEBON | EKSKLUSIV VEGANSK & ØKOLOGISK TANDPASTA

MIN BLOG HAR MAGT! MIN EFTERSØGNING ER INDSTILLET!

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) – Hair colored and styled By Sascha for ZULU Awards 2018 (Se flere billeder: HER).

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Nu har jeg ligget syg i noget tid og jeg er det stadig! En pause fra mine #SoMe var skide tiltrængt. Alt har været simpelthen dødt, kan man sige! Det er sundt at tage pauser fra sociale medier i ny og næ, som jeg har nævnt utallige gange. Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har lavet en eftersøgning i sidste uge efter en bestemt fyr af ren nysgerrighed. Min eftersøgning er nu indstillet! Faktisk allerede samme dag, hvor min eftersøgning fandt sted. Yes! En blog kan være effektiv og have magt! Jeg ved, at mange af jer venter spændt på, hvordan det er gået med den! Nu får I det hele at vide!

Lige en kort opsummering på, hvad dette blog-indlæg drejer sig om, så var jeg til gallapremiere på den nye 50 Shades film ‘Fifty Shades Freed‘ sidste uge (Læs: HER), og jeg så faktisk slet ikke den gut til selve eventen, men jeg fik dog øje på ham i et interview i en video på FB, hvor jeg selv var med i. Jeg fandt denne fyr interessant og sø vildt cute ud i denne video, og jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem han var for en. Samme dag som min eftersøgning kom på bloggen, var der faktisk allerede en masse, der skrev til mig på Instagram Direct (eftersom jeg linker mit indlæg på InstaStory) og FB, hvem de mente, hvem fyren var. Der væltede ind med forskellige navne, og det så ud til, at mange har åbenbart det samme krøllede blonde look i DK. Det var faktisk vennen ved siden af den blonde fyr, som folk havde nemmere at genkende. Nogen havde nok hintet ham vennen omkring min eftersøgning, for jeg fik en sød personlig besked fra vennen, og så var mysteriet opklaret! Han var ikke den eneste, der skrev. Mosteren til den blonde skrev til mig, og vi er også venner på FB i forvejen! Sikke en lille verden, og det er skide hyggeligt! Den nemmeste eftersøgning efter!

Min blog har sgu magt! Der skulle ikke så meget til, så var mysteriet opklaret på ingen tid!

Efter hans søde ven skrev til mig på Instagram Direct, kunne jeg så se flere billeder af den cute gut, og det virker til, at han er sød, men har nok alt for mange tattoo and is way too pretty boiii til min smag. And he digs girls and has no time for relationship i følge hans smukke moster, som btw er en kendis. Haha. Lidt sjovt og flovt på samme tid for mit vedkommende! BUT it is ok to be honest in life, right! Ja, det var sådan min eftersøgning endte! Det gik som smurt. Min blog gjorde det nemt for mig. Måske kan min blog også hjælpe mig med det her: I AM LOOKING FOR TRUE LOVE… Not bullshit but the real deal… Are you out there?! HAHA… Just kidding! Hvis I leder efter nogen en dag, så kan jeg måske hjælpe jer… Min blog er åbenbart skide god til eftersøgninger… Just saying…

Ha’ en skøn dag, Guys!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEBON | EKSKLUSIV VEGANSK & ØKOLOGISK TANDPASTA