MIN BLOG HAR MAGT! MIN EFTERSØGNING ER INDSTILLET!

MÅNEDENS FAVORITTER | JEG ELSKER PUDDERDÅSERNE

page4

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har vist jer mine lækre hudplejeprodukter fra Pudderdåserne utallige gange! Jeg elsker simpelthen disse tre favoritter, og de er månedens favoritter allerede nu, inden måneden er omme! Jeg har brugt disse tre must-haves i lang tid, og de er drøj i brug. Jeg er fan! De to populære beauty bloggere, Pudderdåserne, har lavet deres egen hudplejeserie i noget tid, og de er blevet taget så godt i mod herhjemme i DK, og det forstår jeg simpelthen godt hvorfor. Disse to seje ladies bag bloggen Pudderdåserne, Helena og Katja, har skabt deres egne produkter, der er spot on på mange måder, og de to boss ladies er kendt for at anmelde beauty products på bloggen i vildt mange år efterhånden, at de er eksperter i sig selv inden for denne niche. Jeg må simpelthen vise jer mine månedens favoritter, og de er alle sammen fra Pudderdåserne! Lad os starte fra enden af…

page5

T-zone peeling er lavet til mænd og kvinder. Jeg har så den i limited edition emballage til mænd, men indholdet er nøjagtigt det samme til mænd og kvinder. Alle deres produkter kan anvendes af begge køn, og jeg er sikker på, at jer mænd derude vil påskønne deres hudplejeprodukter som mig. Især denne T-zone peeling gør underværker for os, der enten har tendens til at få fedtet t-zone, fedtet/kombineret hud eller får små knopper efter en barbering, og dermed er den også perfekt til mænd. Den er også suverænt til uren hud, og den peeling er til daglig brug! Mild eksfoliering med 2% salicylsyre i en effektiv ph-værdi. Modvirker hudorme, urenheder og mindsker porer. I love it!

Mine snapsfølgere ved, at jeg elsker en god ansigtsolie især til min natrutine. Dog med jævne mellemrum, men jeg bruger en god ansigtsolie især om vinteren, hvor huden er tør og grå. Denne fantastiske og LET parfumeri ansigtsolie af Pudderdåserne er himmelsk. Den er så let og den absorberes øjeblikket, og efterlader min hud silkeblød. Den er så tynd, at jeg kan faktisk påføre min dagcreme eller lade være, og gå videre til min make-up rutine. Normalt vil olien opløse makeuppen og få det svært til at sætte, men den her olie er så tynd og let. Denne ansigtsolie er en unik sammensætning af Pudderdåsernes favoritolier  hybenkerneolie, havtornolie og shea tilsat anti-rynke aktiver i høj dosis. Den fugter, beskytter og mindsker rynker, samtidig med at den føles behagelig på huden. Den kan varmt anbefales!

unavngivet

Sidst og ikke mindst til min TOP-favorit er denne ALT-I-EN creme til ansigt og krop! Den er helt vild lækker, og den fungerer som ansigtscreme, øjencreme og bodylotion! Den er stor og lækker, og den føles opfriskende til min hud. Det er en all around creme, især hvis man er på farten og ikke vil have så meget med på slæb. Cremen indeholder alt, hvad huden har behov for i form af fugt og beskyttelse. Blandingen af sheasmør, niacinamid (B3-vitamin) og beroligende ingredienser. Jeg tror, at denne creme kunne blive et kæmpe HIT hos mændene, hvis de fik øjnene op for den! HURTIG og NEMT og skide GOD!

Alle Puddernedåserne hudplejeprodukter forhandles hos Matas og GOSH.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BLOG HAR MAGT! MIN EFTERSØGNING ER INDSTILLET!