NEW IN! GOODIEBOX | CHEER UP! SKYND JER!

LYT MED NÅR JEG GÆSTER RADIO24SYV | #STOPHATECRIME

Foto: Ekaterina Krarup

Foto: Sy Lee – Gallapremiere på Fifty Shades of Grey Freed, Imperial Biograf. (Ekaterina Andersen)

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har meddelt på min InstaStory (Tilføj – Klik), at jeg har takket ja til at være med i Radio 24syv radioprogrammet “Det, taler vi om”, som tager fat i dagens vigtige emner. Et spændende radioprogram, som jeg selv lytter ret ofte, når jeg er på farten i bilen. I dag vil de gerne sætte fokus på min ubehagelige episode til ZULU Awards 2018. Læs om min aften til ZULU Awards: HER i mit forrige blog-indlæg.

#AlwaysBeYou

#StopHatecrime

De to mottoer, som jeg står og kæmper for hver f**kin’ eneste dag!

Jeg er i radioen et sted ml. Kl 14-15. Programmet “Det, taler vi om”. #StopHatecrime.

Lyt med online: HER!

#Radio #Hatecrime #Bullying #Stop

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN! GOODIEBOX | CHEER UP! SKYND JER!