CHANTI JEWELLERY | SMYKKER TIL MÆND & KVINDER

LEBON | EKSKLUSIV VEGANSK & ØKOLOGISK TANDPASTA

page3

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været til PR-event, og jeg er blevet præsenteret for denne vegansk og økologisk tandpasta LEBON, og jeg ikke kan få armene ned! Jeg går meget op i bæredygtighed og økologi, og nu hvor jeg er blevet mere bevidst omkring, hvad jeg indtager af mad og anvendelse af skønhedsprodukter og tøj, går jeg også meget op i veganske produkter. Jeg har også levet som veganer i noget tid nu, og jeg er også i gang med Veganerudfordringen, og jeg er blevet så hooked på denne livsstilsændring, som jeg er i gang med bare for at teste den af for sundhed og velvære. I kunne evt. følge med på min YouTube-Kanal, hvor jeg opdaterer jer løbende omkring min veganerudfordring ift. mad og mine tanker omkring den veganske livsstil osv. Jeg har ikke spist kød i over 2 uger nu, og jeg er så glad for det. Jeg føler mig let og sundere på en hel anden måde. Nok om det.

Jeg har været så overlykkelig over mine lækre eksklusive veganske og økologiske tandpasta fra high-end brand, LEBON. Denne bæredygtige og veganske tandpasta er fransk, fint og følsømt! Den giver os en hel ny måde at opleve en lækker tandpasta på. Kunsthistoriker Stephanie Palacci og hendes mand Richard Palacci, som er farmaceaut, står bag denne nyskabende tandpastabrand LEBON. Alt er bæredygtigt fra selve tandpastaen, glamorøse emballage og indpakning osv. Alt er så eksklusivt og lækkert på det højeste plan.

De forskellige smagsoplevelser er himmelske, for alle smagsstofferne i de luksuriøse tandpastaer kommer desuden fra nøje udvalgte naturlige, økologiske aromaer af højeste kvalitet, og de er skabt af et af de ældste parfumehuske i Grasse. Alle LEBON tandpastaer er CRUELTY-FREE – nemlig ikke testet på dyr. Jeg er imod dyreforsøg, og jeg er nu blevet bedre til at være bevidst omkring det fremadrettet. Jeg elsker alle LEBON varianter, og jeg elsker at skifte smag efter humør og lyst, og hver smag giver mig en dejlig følelse om morgen og aften. LEBON er nok den lækreste tandpasta, som jeg har prøvet indtil videre. De kan alle sammen anbefales, især den hvide LEBON Le White, der også er med til at give dig hvidere tænder og den lækker ånde og smagsoplevelse. LEBON sælger travel sizes eller fås de i 75 ml. til vejl. udsalgspris 150 kr. pr. stk.

Jeg snakker om LEBON i denne Haul, som I kan tjekke ud her:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANTI JEWELLERY | SMYKKER TIL MÆND & KVINDER