VIDEO: ANABÉ PERFUMERY PR-EVENT I VEDBÆK + HAUL

KENDT ELLER EJ! DET ER IK’ OK!!! | ZULU AWARDS 2018

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) | Sy Lee & Nikita Klæstrup, ZULU Awards Festival 2018 i Royal Arena.

e24a6d4e-0ca6-4c0b-bd34-2ad54f792c97

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) – Tusind tak til mit glam squad. Hair done: By Sasha. Makeup: Myself & By Sasha. Outfit: Specielt skræddersyet af designer Christina Uhrbak.

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg var til Zulu Awards Festival 2018 i går, som blev afholdt i Royal Arena. Det var et gennemført og flot awardshow på alle måder, og stort tillykke til alle de seje nominerede og vindere! Det var overdådigt, og der manglede intet i går, for der var sørget for lækker vietnamesisk mad fra mit hjemland fra LêLê og of course fribar all night long, så alle var godt nok tipsy tidligt på aftenen inklusiv mig selv. Jeg fulgtes med den smukke babe Nikita Klæstrup, og vi hyggede med en masse dejlige mennesker fra underholdningsbranchen. Desværre var alle ikke ligeså varme og søde, for senere på aftenen til Zulu Awards After Party på natklubben Chateau Motel var der nogle ubehagelige typer (et stort crew), hvilket jeg ikke havde regnet med, ville være sådan over for mig. Disse store stjerner inden for musikbranchen, og jeg har ikke lyst til at nævne navne fik mig nærmest til at græde og gå hjem fra festen. Burde jeg blogge om det her overhovedet eller ignorere det… Jeg vil ikke udstille nogen, og jeg er ikke bleg for det overhovedet, for det fortjener de sgu, men jeg orker simpelthen ikke shitstorm igen i medierne. Det er jeg for god til.

Jeg havde glædet mig til at blogge om selve eventet fra igår og undlade denne ubehagelige episode, og i morges lod jeg som om, at alt var ok og jeg var super glad på mine SoMe med tømmermænd og lavede videoer til snap og instastory til jer. Hvem er det, prøver jeg at narre. Jeg var i tvivl, om jeg skulle ud med det her, men den episode fylder alt for meget i mit hoved lige nu, at jeg ikke kan tage mig sammen og gå i bad og gøre mig klar til et PR-møde før mine klienter i dag. Beklager at mit indlæg skal omhandle det her nu og ikke så meget om begivenheden i går, men jeg har brug for at komme ud med det…

Uanset hvor kendt man er, hvor mange penge man har osv. det giver ikke disse stjerner ret til at kaste isterninger på mig. Endda bede mig om at smutte og dø…

Det er heller ikke i orden, at jeg bliver bedt om at smutte væk og sige til mig, at jeg er klam og at jeg skal dø. Jeg er fucking ked af det i dag, og jeg kan ikke holde mine tårer tilbage ved at skrive om denne episode lige nu, som burde ikke fylde en skid! For jeg havde det sjovt udover at møde disse nederen mennesker!

“Du så klam man. Smut og dø.”

Bl.a. disse ting blev der sagt til mig…

Jeg hyggede mig så meget med dem, som jeg var med, men den lille episode kan jeg ikke få ud af hovedet. Jeg er ikke sur på disse stjerner, eller rettere sagt skal jeg sige tabere i dette tilfælde, men jeg er ked af, at underholdningsbranchen, som altid har fået mig til at føle mig hjemme og accepteret var ikke således.

Jeg valgte med vilje at befinde mig i underholdningsbranchen i ny og næ, fordi jeg føler mig sjovt nok accepteret og det er her, hvor jeg kan være mig selv. Det kan jeg ikke i den “virkelige” verden, hvor jeg altid møder modstand – hatecrime, verbalt overgreb, generelt ubehagelige scener næsten hver eneste dag i mit liv… Det var også derfor jeg anskaffede mig en bil i år, fordi jeg fik bare nok…

Det gør mig ked af det, at denne “verden”, som jeg elsker at være en del af, findes der så nogle typer. Disse typer mennesker fortjener ikke at være kendt eller begå sig med mennesker, der er anderledes end dem selv, hvis de er inden for underholdningsbranchen. Jeg regnede med, at alle i underholdningsbranchen accpeterer hinanden, uanset hvad end man laver. Hvem siger, at man skal kunne lide alle, men at vi blot accepterer hinanden som mennesker og hinandens “profession”/talent. Bryder man ikke om vedkommende, går man vel bare udenom. I mit tilfælde er jeg bare mig selv, og det kan folk åbenbart ikke tage. Jeg får hate for at være mig selv, og jeg er godt nok træt af det. Jeg beder ikke folk om at elske mig, for sådan hænger verden ikke sammen desværre – folk elsker at hade i denne verden. Sørgeligt, men det virker sådan.

Vi lever i et samfund, hvor vi ikke kan unde hinanden succes og det bedste i livet.

Jeg ved ikke, om I vil kunne forstå det her, men jeg vil aldrig hade et andet menneske, og jeg hader heller ikke disse “stjerner”, der ikke bryder sig om mig og beder mig om at smutte og dø. Jeg er bare trist på deres vegne. Det er sørgeligt at se uciviliserede mennesker og i dette tilfælde uciviliserede stjerner i DK, som har “magt” i form af store fanskare. De tror nemlig, at de kan tillade sig til alt. Det var ikke ok, at de fik mig til at føle, at jeg ikke var velkommen og kaste isterninger hårdt efter mig, fordi de ikke bryder sig om mig. Jeg gjorde intet forkert end at være tilstede med mine venner, og jeg har ingen relation til disse mennesker. Jeg kan ikke takke journalisten Deniz fra TV3 nok for at tale mig til fornuft og blive og danse all night. Der skal seriøst være flere mennesker som Deniz i denne verden, der går inden for mangfoldighed og at der skal være plads til alle i denne verden.

Jeg tror ikke, I aner hvor meget det betyder for mig, når I skriver eller siger til mig personligt, at I synes, at jeg er modig, og jeg skal blive ved med at være den jeg er. Det sagde en del til mig i går, og selvom de siger det, fordi de enten er fulde eller måske er “fake” og ikke siger det oprigtigt, så betyder disse få ord utroligt meget for mig. De får mig lyst til at tage kampen op hver eneste dag – nemlig at have retten for at være den, som man vil være. Jeg vil ikke længere betegnes som mand eller kvinde. Min krop og min seksualitet skal ikke definere mig som menneske. Kald mig måske en hen. Det er måske det rettere ord, der passer til mig for tiden. Jeg vil ikke sættes i bås længere på nogen måder. Jeg er træt af det. Det er min personlighed, hvad jeg siger og gør, der viser, hvordan jeg er som menneske.

Mads Christensen fra Modepolitiet opmuntrende ord: Jeg skal blive ved, med at være den jeg er. Originalitet. En ener. Jeg kæmper for det. Selvom han har hyldet mig i år som Årets Stilfænomen – man kan tage min hyldes med et smil eller ej, så alt hvad jeg gør, er ikke for nogens skyld. Jeg vælger at være sådan, fordi jeg har lyst og det gør mig glad, og det er dét der tæller. At jeg står op om morgen og kan være lykkelig, for den jeg er.

Jeg tager den kamp hver eneste dag med familien, omverdenen og nu også underholdningsbranchen, som var den eneste verden, hvor jeg følte mig “hjemme”.

Det er måske svært at forstå for nogen, men den røde løber er faktisk der, hvor jeg føler mig hjemme, og jeg kan være mig selv 100%, fordi ingen dømmer mig ligeså snart jeg træder min fod ind. Jeg kan være fri som en fugl foran kameraerne. And let loose and doing my own thing… Jeg føler nemlig, at pressen ikke hader eller dømmer mig, og de byder altid en varmt velkommen og tager imod folk med åbne arme. Det er dét forhold, som jeg har med pressen. Et specielt ikke-eksisterende forhold. Det giver nok ikke nogen mening for jer. Nogen hader pressen, og andre elsker dem, men jeg holder faktisk af dem og anser dem som nogle mennesker, der er professionelle og lægger deres egne personlige holdninger på hylden, og de snakker til en som et ligeværdigt medmenneske. Det synes jeg rigtigt godt om.

Det kan ikke passe, at jeg skal tænke mig om, hvordan jeg skal klæde mig ud fremadrettet eller hoppe i et jakkesæt, så jeg undgår disse ubehagelige episoder?! Og ligne en mand (eller en kvinde) for andres skyld, fordi det er det rigtige?! Jeg prøver ikke ligne noget som helst… Jeg vil bare være mig selv, som jeg er… Jeg trives med mig selv, og jeg har ikke behov for overbevise nogen noget. Man skal tage mig, som jeg er…

00c8a737-8f7e-4db6-baae-c1b5c3cc2d0c

Udover den ubehagelige episode, som ikke burde fylde så meget, da det var et fedt awardshow til ZULU Awards 2018, så har jeg hygget mig så meget med min dejlige veninde, Nikita Klæstrup. Inden jeg slutter af, vil jeg takke jer alle sammen for at acceptere mig, som jeg er. Især mine venner, hvor jeg kan være mig selv sammen med dem… Det er den bedste følelse – nemlig at være fri…

6a98291b-ad4a-42c7-aef1-41ffeba891e3img_20180201_105745_592 snapchat-1298785876snapchat-413241806 99755474-1c4a-431e-8b72-939fda47884d 115c917d-7c7b-451a-b6ec-77a54bbb00a5 af5c18f6-9859-48ea-9d78-1454bc8c2966snapchat-1474803793

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: ANABÉ PERFUMERY PR-EVENT I VEDBÆK + HAUL