LYT MED NÅR JEG GÆSTER RADIO24SYV | #STOPHATECRIME

VIDEO: EFTERSØGNING! GENKENDER DU MIN VALENTINE?! | ‘Fifty Shades Freed’

res_1518617122486

res_1518617035758

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med  min InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg var til gallapremiere på triologien på 50 Shades ‘Fifty Shades Freed’ i Imperial Biograf i København. Et flot arrangement de lækre cocktails, pindemadder, slik osv. og half naked fyre, der tog imod os på den røde (lilla) løber. Jeg tog afsted med TV-værten Abdel Aziz og forfatteren og bloggeren Ekaterina Andersen, og vi hyggede os simpelthen meget! I kan evt. se min VLOG nederst i indlægget, hvor jeg har filmet af min dag, fra da jeg gjorde mig klar, til spisningen inden gallapremiere, hvor vi spiste “dim sum” (YUMMY, jeg elsker dumplings!) og jeg har også lavet en Haul til jer, hvor I kan se, hvad jeg har fået i min goodiebag til gallapremieren osv. 

Og bare rolig! Ham I ser på billederne foroven, er min gode ven, Kenneth Klok, som kommer sammen med min barndomsveninde Uyen Divasia, og det var mig, der hookede dem sammen! De er så søde sammen! Så nej, jeg er stadig single og totalt Mr. Lonely!

Nu hvor jeg har fanget din opmærksomhed, så har jeg brug for din hjælp! Pga. det er Valentine’s day, så sidder folk enten til aften med deres kæreste/date eller swiper amok på Tinder i håb om at finde et knald i aften, eller har en fræk aftale med sin bolleven/veninde. Den type er jeg desværre ikke. Jeg er ret old fashioned, når det kommer til kærlighed. Jeg eksisterer ikke på nogen dating apps eller sites, og jeg anser sex som noget specielt. Folk er så bange for at være alene på V-day. Har alle ikke efterhånden en ex eller en fast flirt, som har svært ved at give slip på og ses med? Behøver jeg at sige mere? Jeg er single med et stort S, og det har jeg det super fint med. Jeg faldt dog i aften over et interview bl.a. med mig i dette klip, som I kan se forneden her, hvor jeg måtte stoppe den der og tage et screenshot – lidt uheldigt for Nikita Klæstrup baben, MEN hun er fuckin´smuk lige meget hvad, men her er manden altså tydeligst! SORRY BABE!

EFTERSØGNING!

KAN I SE FYREN I MIDTEN MED KRØLLERNE OG HATTEN?! HVEM ER HAN?!

Er der nogen, der kan fortælle mig, hvem han er?! Jeg er bare nysgerrig! Is that my future Valentine?!

Se interviewet ved et klikke på billedet og evt. spot denne blonde fyr for mig, og hvis du ved, hvem det er, så giv mig endelig et hint, tak!

Se interviewet: HER!

screenshot_4

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYT MED NÅR JEG GÆSTER RADIO24SYV | #STOPHATECRIME