VIDEO: EFTERSØGNING! GENKENDER DU MIN VALENTINE?! | 'Fifty Shades Freed'

DIN HUD AFSPEJLER, HVAD DU SPISER | ESKIMO-3 FISKEOLIE

page

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg tog disse fiskeolier fra Eskimo-3 i lang tid, før jeg tog min veganerudfordringen. Mange af Jer har nemlig spurgt ind til mine fiskeolier, som jeg ikke tager på daværende tidspunkt, da jeg er i gang med en veganerudfordringen, men her er de altså, og de kan forhandles online og fås hos Matas helsekostforretninger og på apoteket. Eskimo-3 fås både til børn og voksne i tabletter, kaspler og i flydende form. Jeg har indtaget kaspler og flydende form.

I følge kostrådet anbefales, at man spiser fisk to gange om ugen, da det er sudt for os at indtage omega-3-fedtsyrer, som findes i fed fisk. Ca. 350 gram fisk om ugen, men de færreste får det gjort. Eskimo-3 er en 100% naturlig fiskeolie, der er renset for pesticider og tungmetaller, og det er en miljøvenlig fiskeolie, som er certificeret af Friend of the Sea – en uafhængig organisation, der overvåger hele processen fra fiskene fanges til det færdige produkt. Fiskeolien i omega-3 er udvundet af ansjoser, som fødes i Ishavet ved Antarktis og siden følger den kolde Humbolt-strøm langs Sydamerikas kyst. Den bæredygtige fangst og produktion betyder, at Eskimo-3 har været miljøcertificret siden år 2009. Det var lige kort om den fiskeolie, som I altid undrer Jer over på min InstaStory!

Da jeg er havnet i en vaganerfase af ren lyst og interesse, indtager jeg ikke disse fiskeolier længere, og jeg indtager nu andre former for veganske olier. Men disse fiskeolier kan varmt anbefales til alle, der ikke er veganer og ikke spiser nok fisk. Fiskeolien er også med til at give dig en sundere og flot hud. Husk, din hud afspejler, hvad du spiser.

Priserne ligger ml. 98,- og 239,-.

page1

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: EFTERSØGNING! GENKENDER DU MIN VALENTINE?! | 'Fifty Shades Freed'