DIN HUD AFSPEJLER, HVAD DU SPISER | ESKIMO-3 FISKEOLIE

CHANTI JEWELLERY | SMYKKER TIL MÆND & KVINDER

page2

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg elsker mine mange smykker fra CHANTI. , og jeg har bombarderet Jer utallige gange disse smukke armbånd, når jeg skal dresses up til en røde løber event. Jeg har haft disse smykker på meget det seneste, bl.a. til gallapremiere, og da jeg optrådte til Reality Awards 2018 og til ZULU Awards osv. CHANTI sælger smykker både til mænd og kvinder, og de har alt til enhver smag og stil. De sælger bl.a. deres eget brand men også mange andre lækre brands. De har accessories til mænd – fx se slipsenålen formet som en flymaskine. Den er mega fed og den skiller sig ud, som er med til at pifte et jakkesæt op. Mine bling bling armbånd er også fra CHANTI, og jeg har en bling bling fase lige pt. Nogen vil have noget, der er mere nedtonet, og de har de også, mens andre som mig vil have noget flashy. Som sagt, der er noget til enhver smag. Jeg har også vist Jer alle smykkerne og snakket om smykke-hjemmesiden i min julegaver Haul på YouTube, som I kan gense nederst i indlægget, og spol frem til 05:30, for der starter CHANTI smykkerne i videoen. Jeg elsker at gå med smykker og jeg elsker deres smykker fra CHANTI. Jeg synes helt klart, at I skal prøve at tjekke dem ud: HER.

chanti

Spol frem til 05:30, for der starter CHANTI smykkerne i videoen:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIN HUD AFSPEJLER, HVAD DU SPISER | ESKIMO-3 FISKEOLIE