TOO FACE MATTE MELTED LIPSTICK - GINGERBREAD LIMITED EDITION (GiveAway)

VIDEO: JULEHYGGE I TIVOLI | MIN JULEAFTEN | MØD MIN FAMILIE

img_0674

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid, og I er kommet godt ind i det nye år! Tænk, at det er 2018! Jeg savner allerede min korte “ferie”, som jeg gav mig selv op til jul og frem til nytår, dog arbejdet jeg lidt alligevel, fordi mine klienter savner mig. Siden nytår har jeg faktisk knoklet med arbejdet som en galning, og jeg har ikke været mig selv siden nytårsaften, men det skal jeg nok komme ind på i næste indlæg!!! I skal da også se min vlog fra min store nytårsfest! Den kommer! Jeg optog så meget, som jeg kunne! Jeg savner sgu de hyggelige juledage lige nu, hvor jeg kigger på mine mange julebilleder og kan ikke lade være med at smile bredt! Jeg har faktisk været i Tivoli, som jeg gør hvert år med min allerbedste ven Rune Winther Borup (som I måske husker fra mit allerførste tv-program: Fristet), og jeg har holdt julemiddage med mine venner, og jeg har festet igennem med vennerne d. 25. i Odense, som også er en tradition hvert år og gave tid til at tage til gallapremiere. Gud, jeg har også spist meget ude med vennerne også. Derudover har jeg også vlogget under juleaften med familien og lavet en ekstra video, hvor jeg åbner mine julegaver, så I kunne se, hvad jeg har fået. I kan se begge videoer i dette indlæg.

Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har fortalt Jer (også i YouTube videoerne), at buddhister fejrer normalt ikke jul. Min familie er buddhistere, og vi fejrer aldrig jul sådan rigtigt. Selvom jeg er asiat og er født i DK, føler mine forældre ikke, at vi skal snydes for jul som barn. Vi har aldrig holdt jul på den danske måde, men vi fejrer julen lidt på den asiatiske måde. Vi har dog ikke juletræ i år, men det havde min mors familie her i DK, mens min fars familie fejrer jul meget asiatisk. Pga. noget personligt i år, kunne vi desværre samle hele familien, og jeg troede, at i dens være tid familien, ville vi ikke få nogen jul sammen. Der tog jeg fejl, og jeg fik endda fejret jul d. 24. hos min fars familie og den 25. hos min mors familie. Vi giver dog julegaver til hinanden og får også nogle danske retter samt asiatisk mad, men i år har jeg prøvet at indføre nogle småting som i kan se i vloggen: Min Juleaften + Mød Min Familie! Se den: HER. Her forklarer jeg også, hvordan vi normal holder jul og viser jer, hvordan vi har gjort det i år. Måske til den næste jul kan jeg stå for juleaften hos os, hvor mine forældre og os alle sammen er samlet i Danmark. Ja, i år var mine forældre rejst og det var min ene onkel og hans kone også. Jeg kunne godt tænke mig at samle alle og få købt det største juletræ, hvor alle skal danse rundt om det! Se vloggen og mød min familie i videoen:

Her åbner jeg mine julegaver op:

Nogle udvalgte billeder Insta og Snap fra Tivoli og juleaften hos min fars familie og min mors familie tilsidst med det smukkeste juletræ. Jeg håber også, at I har haft nogle dejlige helligdagene med jeres familie og venner.

img_0664

img_0929

img_0803

img_0806

Hos min kusine fra min mors side gik de all in. Der skulle vi danse rundt om juletræet! Det var så hyggeligt! Min vlog fra min store nytårsfest er rundt om hjørnet! Ses i næste blog-indlæg!

img_0815

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOO FACE MATTE MELTED LIPSTICK - GINGERBREAD LIMITED EDITION (GiveAway)