VIDEO: JULEHYGGE I TIVOLI | MIN JULEAFTEN | MØD MIN FAMILIE

VIDEO: JEG ÅBNER MINE JULEGAVER

img_0815

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har lavet en ny YouTube video til min kanal, som I kan se lige her. I skal heller snydes for den på bloggen. Her kan I se, hvad jeg bl.a. har fået i år. Hvis I kan lide videoen, kan jeg evt. lave en Haul med alle mine julegaver i en samlet video. Disse gaver her åbner jeg for første gang i videoen og de er fra folk, som betyder utroligt meget for mig! Jeg håber, at I kan lide videoen. Min vlog fra min store nytårsfest er rundt om hjørnet! Stay tuned! Jeg håber, at I er kommet godt i det nye år! Love you, Guys! Jeg har haft en hård start i det nye år, men det fortæller jeg alt om i næste blog-indlæg!

Gå heller ikke glip af min vlog fra min juleaften med familien her:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JULEHYGGE I TIVOLI | MIN JULEAFTEN | MØD MIN FAMILIE