GOODIEBOX | 'THE DANCING QUEEN'

VIDEO: ANABÉ PERFUMERY PR-EVENT I VEDBÆK + HAUL

anabe-collage

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været til den hyggeligste PR-åbning af nicheparfumeri ANABÉ i Vedbæk for os beauty influencer. Jeg er stadig super excited denne eksklusive nicheparfumeri, for butikken er simpelthen så flot og fortryllende at være i, og den ligger lige ved Vedbækstation. Jeg har aldrig været i Vedbæk, og jeg finder byen så hyggelig og fin, og med denne lækre nicheparfumeri pifter den byen endnu mere op. Vi blev introduceret for de lækreste nicheparfumer og skønhedsprodukter, som sælges i butikken og snart online (deres hjemmeside er under opbygning), men I kan følge ANABÉ på deres Instagram: HER og FB-side: HER, hvor de smider lækre sager op konstant. Mine øjne lysner op hver gang jeg ser et post fra dem!

Jeg har lavet en ANABÉ HAUL til Jer på min YouTube-kanal, som I kan se: HER. Samt vil jeg lige dele med Jer de mange billeder, som jeg fik taget til åbningen af ANABÉ Perfumery. Vi blev præsenteret for de lækreste high-end niche parfumebrands som Juliet has a Gun, Élisire, WackelWasser, Nomenclature etc. Jeg er stensikker på, at I vil elske deres produkter lige som mig, hvis du vil gerne forkæle dig selv med nicheparfumer og niche skønhedsprodukter i topkvalitet, der kun indeholder de bedste ingredienser på markedet til dig selv. Alle deres produkter er Cruelty Free, dvs. de tester ikke på dyr (imod dyreforsøg) og de har mange veganske produkter bl.a. deres neglelak fra NailBerry og den eksklusive tandpasta LEBÓN etc. Tjek min ANABÉ HAUL ud, så får I et godt indblik i, hvad de fører i deres nichebutik:

img_8236 img_8107 img_8119 img_8138 img_8149 img_8163 img_8172 img_8180 img_8181 img_8191 img_1342 img_1343 img_1345img_8199 img_8206 img_8209 img_8167img_8134 img_8137

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | 'THE DANCING QUEEN'