JEG BLEV DRUGGED TIL MIN STORE NYTÅRSFEST!

REALITY MEDLEY LIVESHOW | REALITY AWARDS 2018

page

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har optrådt og uddelt en pris til Reality Awards 2018 i Docken. Jeg var dog ikke med til Realityawards sidste år, da jeg havde brug for et break fra reality-verdenen, og jeg gik gennemgik en masse personlige ting. Det var en fornøjelse at vende snuden tilbage til reality-verden efter 7 år siden DK fik kenskab til mit navn! Stort tillykke til min skønne veninde aka. reality-mama Kit Nielsen’s Realityawards 5 års jubilæum! Det er stærkt gået, og jeg ved, at hun knokler hvert eneste år for at få det hele til at gå op i en enhed! Tusind tak til Kit for at spørge mig, om jeg havde lyst til at komme med et sjovt indslag, og jeg er glad for at give publikummet et godt grin med min ide – nemlig et Reality Medley, hvor jeg tager Jer tilbage i tiden og hylder de andre realitystjerner og realityprogrammerne! Kit foreslog mine egne sange til at starte med, men det havde jeg ikke lyst til at byde Jer, så det blev et medley, som jeg fik udlevet af mine seje BRAVO producers/drenge Jesper Grundtvig og Christian Knudsen for at lave mit medley på ingen tid.

image-3Jeg havde ikk stået på scenen siden 2014, hvor jeg faktisk turnerede med singlen “Catwalk” dengang. Vildt nok. Samt hvor jeg optrådte til realityawards 2014. Reality-verden var ligesom en tid, som jeg har lagt bag mig, men det vil altid være en del af mig, da det var med til at fremme mit navn dengang. Trods bagsiden af medaljen som kan få mig til tider til at fortryde reality-programmer, er jeg stolt af det, som jeg har lavet, og det er dejligt at hylde denne verden, som var med til at fremme min karriere og mit navn. Jeg havde en kæmpe fornøjelse at uddele prisen ‘Årets Bitchfight’, som jeg bl.a. vandt tilbage i 2015 sammen med ‘Årets Skandale’, og ja hvem husker ikke den dramatiske scene: HER. Prisen Årets Bitchfight gik til Fie Laursen og ‘Anden’. Det var sjovt at uddele en pris igen til endnu et awardsshow.

Det var fantastisk at se sine tidligere reality-kollegaer igen. Bl.a. Susan K, Amalie Szigethy etc. Og se hvor langt vi er nået i dag, og vi stadig har det godt sammen. Og det var så hyggeligt at feste med mine venner og alle de andre til efterfesten, som var med til at støtte mig og se mit live performance. Jeg har fået taget en del billeder, takket være min fotograf Camilla Preen, og jeg har også fået lavet en Vlog fra Realityawards 2018, men den kommer først i weekenden. Jeg har ikke tid pga. mit fitness-arbejde til at redigere alle mine mange videoer. Der kommer faktisk 9 nye YouTube videoer, men de er allerede lavet og er klar til blive vist. MEN I kan gense min optræden til Realityawards: HER!

Min veninde/youtuber Julia Kobia har tvunget mig til at lave en reaktionsvideo på min egen optræden, og hold kæft det var sjovt at gense og reagere på! Se vores reaktioner her:

I kan også gense hele det store show Reality Awards 2018 5 års jubilæum her:

image

Og I kan se nogle af mine mange udvalgte billeder fra aftenen i dette blog-indlæg. Der er mange, som jeg skal takke for at støtte mig og få mig til at se glam ud den aften! Kæmpe tak til mit Glam Sqaud! Tusind tak til min veninde/tøj-designer Christina Uhrbak for at udleve endnu et skræddersyet designerstykke til mig, og tusind tak til butikken Stylemann Cph for mit smukke marineblå jakkesæt og mine matchende blå herresko, og tusind tak til min barndomsveninde Uyen DivAsia for at lave koreografien til mine seje danser og reddede showet i sidste øjeblik, hvor jeg glemte min kappe! Jeg kan ikke takke jer alle sammen nok! Også kæmpe tak til mit glam squad Amanda Sascha for min smukke frisure og hårfarve, Emilie Bruun for min smukke makeup og Maryam Shahali for håropsætningsn, og kæmpe tak til mine dejlige veninder, der vil med op på scenen Sasha Klæstrup og Julia Kobia! Og kæmpe tak til Eclipse Sandwich & Coffeeshop for lækker mad til mit crew! Jeg kan ikke takke Jer nok! Det var en fornøjelse at stå på scenen igen efter mange år! Og tusind tak til alle jer. der har skrevet personligt til mig, at I synes om mit gakkede show!!! Love you, Guys! Ps. Min sang kommer i radioen P3 i denne uge! Som et remix! Sjovt! #ErDuFristetLeverStadig

dsc_0115 dsc_0124 dsc_0132 dsc_0133 dsc_0137 dsc_0177dsc_0181 dsc_2836 dsc_2843 dsc_2847img_9791 img_9784dsc_2882 dsc_2886 dsc_2889 dsc_2893dsc_2922dsc_2931img_9600 dsc_2940 dsc_2942 dsc_2950 dsc_2953 dsc_2958 dsc_2961 dsc_2988 dsc_2992 dsc_3004 dsc_3007 dsc_3010 img_0010 img_9589

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLEV DRUGGED TIL MIN STORE NYTÅRSFEST!