VIDEO: JEG ÅBNER MINE JULEGAVER

JEG BLEV DRUGGED TIL MIN STORE NYTÅRSFEST!

img_1141

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Forresten GODT NYTÅR! Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år ift. mig! F**k jeg har haft en hård start, og nu skal I høre netop hvorfor! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har holdt en kæmpe nytårsfest for mine venner i en herreskabslejlighed med min tøjdesigner Christina Uhrbak (hendes hjem), hvor vi havde lækker middag/catering, som bestod af 3 retters menu, samt sørgede vi for 24 champagne flasker, overdrevet meget vin og så meget spiritus. Jamen der manglede seriøst intet den aften, men desværre tog den aften overhånd for mit vedkommende! En middag for 20  af vores fælles venner, plus det løse, der kom efter middagen, endte med at blive over 40 mennesker i denne lejlighed, og jeg havde ikke styr på antallet og festen længere. Jeg blev stangstiv allerede under middagen, og som vært var det dog ret uheldigt, men Thank God jeg havde min højre hånd, Christina Uhrbak, som var værtinde, ellers var den gået helt galt. Hun sørgede for alt gik som smurt, og der var styr på ALT fra maden, pynten osv.! TUSIND TAK BABE! Som I kan se på billederne, så var det en fremragende aften! Vi startede middagen sammen, og derefter vi alle sammen videre på natklubben Medusa CPH sent på natten, hvor der var sørget for bord og flasker til os alle, så der manglede intet. MEN der skete noget uventet, selvom der var gået 2 dage efter nytår, var jeg stadig ramt af de værste tømmermænd, hvilket var normalt for mig at have to dage i træk, da jeg er en svagdrikker! Jeg drikker jo sjældent alkohol pga. min diæt, MEN mine tømmermænd var der stadig op til den. 8. januar! Jeg troede, at det var tømmermænd! Jeg var tørstig hver eneste dag op til 8 dage i streg, selvom jeg drak 2-3 liter vand! Altid omkring de 3 liter, og jeg havde den sygeste trang til de mærkeligste sager, som jeg ALDRIG vil indtage – nemlig bland selv slik, junkfood og generelt SUKKER i de sygeste mængder! Jeg spiste så meget slik, som jeg aldrig har gjort før. Bland selv slik hver dag i 8 dage! Min bror var i chok! WTF! TØRSTIG konstant! Ikke nok med det, så var mit energiniveau usandsynligt mærkeligt og OVERDREVET HØJT OG OVERGEARET på de mærkeligste tidspunkter! Min hjerne og krop var ligesom on speed, og mine øjne dirrede hver dag i f**king 8 dage, altså det prikkede konstant i utide, og jeg troede, at det var tegn på stress, som jeg havde prøvet før. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg var så træt og overgearet og var mærkelig i så mange dage i streg. Jeg har dog formået at passe mit fitness-arbejde, men det var så kun det. I forgårs tog jeg til gallapremiere på ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ i Grand Teatret’, og her var jeg lige kommet oven på igen og valgte i sidste øjeblik at tage til den gallapremiere for at få frisk luft og bare hygge mig.

Jeg kontaktede min læge og fortalte ham, hvordan jeg havde det og fik dermed en tid i går, og han fik konkluderet, at jeg blevet drugged i løbet af nytårsaften, højst sandsynligt i byen. Jeg har taget en blodprøve pg afventer spændt nu på svar. Jeg lavede et hurtigt FB-opslag omkring min tilstand efter mit lægebesøg, og 2 gæster fra min nytårsfest skrev, at de har haft det på samme måde, og de kunne heller ikke forstå, at de ikke kunne oven på igen efter 1 uge! Min ene veninde/youtuberen Julia Kobia har så bestilt en tid hos lægen! Det var så dumt af mig at tro, at det var tømmermænd i en uge, men det har været en form for piller/stoffer, der er højst sandsynligt kommet i mine drinks i byen. Jeg var så stiv, og jeg husker ikke folk fra byen, men jeg var ved mange borde, fordi fremmeder vil skåle med mig og de gav mig drinks fra deres borde og det tog bare overhånd. Jeg ved godt, at man aldrig skal tage drinks fra fremmeder især når de er blandet i forvejen eller efterlade sin egen drinks af synet, men jeg tænkte ikke på det, da det var “søde” mennesker alle sammen. MAN VED ALDRIG, HVEM MAN MØDER OG HVAD DE KAN FINDE PÅ! Jeg er en voksen mand, og det er sket for mig. Pas på derude. Når man er stiv, så glemmer man lidt at passe på sig selv, fordi man har det sjovt…

Ps. min Vlog fra nytårsfesten er rundt om hjørnet. Jeg er først kommet oven på igen for nogle dage siden. Langt om længe. Ses i næste blog-indlæg eller YouTube-video (Jeg snakker om Sugardating, F**kbois, Makeup etc.). Pas godt på Jer selv indtil da. Jeg er mega forkølet, og jeg håber på at blive rask til i morgen, hvor Reality Awards 5 års Jubilæum løber af stablen, og jeg skal optræde for jer LIVE, og jeg er slet ikke klar! Jeg var dog ikke med til realityawards sidste år, men jeg vender snuden tilbage til denne farverige verden, der var med til at fremme mit navn i DK for at hylde denne sjove og farverige verden og de efterkommer reality-generationer. Jeg kan afsløre, at mit sjove indslag til award bliver underholdende på højt plan, og jeg tager jer tilbage til en tid, som I aldrig glemmer…! Her er nogle udvalgte billeder fra nytårsfesten, hvor det gik alt!

TUSIND TAK TIL MIN FAMILIE, MINE VENNER, BEKENDTE OG ARBEJDSRELATIONER FOR ET FANTASTISK 2017! Og tusind tak til alle, der fejrede nytår mig og alle jer dejlige læsere, der har fulgt med i 7 år! I love you, Guys!

dsc00894 dsc00890 dsc00884 dsc00882 dsc00862 dsc00854 dsc00849 dsc00824 dsc00822 dsc00820 dsc00817 dsc00816 dsc00811 dsc00810 dsc00809 dsc00802

dsc00980 dsc00978 dsc00972 dsc00968img_1099 img_1102
dsc00951 dsc00945 dsc00943 dsc00941 dsc00937 dsc00934 dsc00908 dsc00920 dsc00922 dsc00924

 

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JEG ÅBNER MINE JULEGAVER